Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
A Fifti Sent je crnac. Crnci su fuj. Oni su tako crni...
pevace fifti sent, ali da izvuce rasnu podeljenost iz klinca u duetu ce sa njim pevati nasa narodna umetnica Gaga Dolar
http://www.youtube.com/watch?v=4xygMab_1kU&feature=related
A Lady Gaga? :/
Danas se osecam kao prava kucka.I to mi se dopada!Nalazim se na rodjusu mog najboljeg druga,i tu su dva moja bivsa momka koji su takodje (bili)drugovi i koji su drugovi sa mojim drugom.
Moze li maloletnici? xD
Moze
Vule, ti nisi maloletnik, ti si vodja bande. Dovedi dve kucke sa tobom btw ;)
i ja cu dovesti dve kucke sa sobom
O bas ti hvala BOG, ti jedini ne uzimas u obzir moje godine! A srecom poznajem neke kucke! :)
Vule tebrex, pa ja najbolje znam sta znaci kada si mladji, ceo zivot sam se druzio sa starijima a cice su me gledale u fazonu "sladak je...kao detence neko", a ja sam se mislio "ako sam ti vec sladak kucko, blajvi mi karu pa da se razilazimo" ;)
Pa to... To je moj problem... Ozb. Od malena se druzim sa starijima, kao klinac sam bio njima atrakcija, da im pricam viceve, a sad isto, i tako pridju i kazu JAO VIDI STO JE SLADAK.. Taj fazon
Joj što je to slatko. :)
Ja već mesec dana nisam jailbait... ali sam zato bait u pičku materinu. Nekad nije fora.
Ja sam kučka sa stilom i ne gazim đonom, već štiklom.
Opa, može narodnjak od ove izjave da se napravi. O, da.
Sad su oko nas samo dobre sise i dupeta. Polovnjache odjebite, klinke su nam meta. (samo jailbait) ;))
jel ovo neko takmicenje ko napise gori stih?
jebiga, nemamo gramofon
kakve ima veze gramofon sa pisanjem stihova?
kakve veze ima takmicanje u pisanju najlosijeg stiha sa ovim forumom?
i ja sam se to prvi pitao
odgovor lezi u gramofonu dobri moj sevadine