Prijava

Pa samo skreneš i izbegneš ih, imaš noge, nisi i ti bogalj. A left for ded je keva u multiju, jel zna neko kako može da se igra, ja nisam našao krekovanu?

I mene zanima za left for ded multi

Mojega Čače, vide te sa 50 met'ra i naliću k'o sivonje, ako uspeš da se otreseš babe evo je ide unuka koja brže trči od babe i više je zaražena kugom i veće joj pare trebaju, pa samim tim ima veći moral da prosi...jedino možeš da izbegneš ako se popneš negde, inače te juri i do pola kilometra od svog prosilačkog mesta -.-

Mene jedino sjebu oni mandolinisti, i to samo ako ih ima 3-4 pa me blokiraju u uskom prolazu, inače samo cimnem mišem, prođem pored i nastavim sprint.

LEFT 4 DEAD!!!!!

Ljudi,koj vam andrak sa tim bogaljima i sranjima,jasite konja ili picite po zgradama....

Pametni, u prvom i drugom delu konj ne može da se jaše u gradu...

A i glupo je da skačeš po zgradama stalno, jer te oni strelci smaraju, pa moraš da ih ubijaš, inače dignu uzbunu, a ja volim da igram asasinski, a ne ko Rambo.

Ali, kad krenes na konju, pa izvadis mac, pa pobijes pola sela...

A left for ded je keva u multiju, jel zna neko kako može da se igra, ja nisam našao krekovanu?

За све који би да пеглају л4д у мултију.

Ја имам неку чудно крековану верзију л4д али кец, која ми дозвољава да играм само сингл плејер. Не могу ни кампању, али могу сингл.

А за мултиплејер, може преко гарене да се игра. Сад, не знам како то функционише, али мислим да ти треба ФУЛ крекована верзија л4д. А то нема на нету..

E pa buksno, imam i ja tu verziju što mogu samo singl da igram. Ali sam igrao u igraonici multi i to je nešto neverovatno kul, pa bih hteo da ako može da baci nas četvoro odavde ponekad neku partiju ako nađemo neku krekovanu verziju.

Jebao vas left for dead!

Ritchie ne kenjaj, L4D kida!

Pa otvori temu za L4D.

Pa necu bezveze temu za 5 ljudi da otvaram.

Чаче, отворио сам ја тему.

i da Leonardo je isto jebač...

Leonarde je jebao momke lololololo

U igrici, Riči, u igrici...

Pa i u igrici lololololo

ojojojojojo
sad sam se zainteresovao, moram sto pre da odjebem skolu i da pocnem sa braderhudom...