Tri osnovna muška kompleksa + reklame za tike

1. A ja sam mislila da su niski advokati veći sadisti od visokih jer imaju kompleks niske vrednosti. Pih, koji je vama visokima kompleks?

Сви адвокати су садисти, а ми који смо још адвокатски приправници смо најгори. Још ја радим код маме у канцеларији, замисли које комплексе тек ја вучем! :)

2. Тема је промашена ,овде женскиње причају шта им одговара а не оно чега се мушкарци боје у својим главама, трололо ..... дал та опсесија Сморене висином код курајлија може да се назове комплексом?

3. :: Одлази у град, али ће ујутро да прочита све постове (Ако вечерас добије нагон да пише и пијан нешто крене да смара, не замерите) ::

4. дал та опсесија Сморене висином код курајлија може да се назове комплексом?

Naravno. To je kompleks trapeza. Na jedna strana mala (ja) druga strana velika (odabrani preko 178).

Тема је промашена ,овде женскиње причају шта им одговара а не оно чега се мушкарци боје у својим главама, трололо .....

Da, ali ovako ćemo da im nabijamo još više kompleksa i pojačavamo stare, pa će imati još više tema za razgovor, ne? :)

Сви адвокати су садисти, а ми који смо још адвокатски приправници смо најгори. Још ја радим код маме у канцеларији, замисли које комплексе тек ја вучем! :)

Ja se sada tebe i tvog sadističkog nagona bojim. Još mi samo reci da si jarac (u horoskopu) pa da pobegnem. ;)

5. Da, ali ovako ćemo da im nabijamo još više kompleksa i pojačavamo stare, pa će imati još više tema za razgovor, ne? :)

To sad htedoh da kažem, pogotovo kad si onomad šake pomenula, sa čim se opet apsolutno slažem!

Stvarno, kad već pravite spisak po brojevima, a znam da nekima smeta što imaju malu šaku, molila bih da se izjasnite. :)

6. Dakle, nova lista celih dve vukajlijašice, možda tri:
    1. VISINA I MASA (namerno dva u jednom ne može odvojeno) :)
    2. ŠAKE
    3. isto kao u prethodnoj analizi

7. Ja izgleda odgovarama samo po visini...odoh da se kobejnujem.

8. А која дужина је оно , оптимална за рад , а која је доња граница а која горња?

9. Ja gledam i stopala! :)

10. mislim da je univerzalna velicina 18

11. Ja izgleda odgovarama samo po visini...odoh da se kobejnujem.

Rekao si ada te još nisu merili, tako da tu ne mož bit' siguran. :)

Ja gledam i stopala! :)

Ja to opraštam... Moja mi se ne sviđaju i stanem u 37. Mala sam. :/

12. Ja nikad nemam santimentar pri ruci, ali muškarci definitivno milse da je 18! Meni je njih...neću vam kažem kol'ko reklo da im je 18. Kad biste samo znali koliko je taj 18 fleksibilan broj!

13. elek, nemoj se kobejnuješ dok se ne raspitaš za treću stavku! :))

L@ki, pobogu, pa ako se ti ne razumeš ja onda stvarno nemam ideju ko zna! :)

energijo, pa to ide sa šakama podruku, nemoj mi to razdvajati, aman! :)

14. Sve to ispadne površno nekako, ako je zbog žena. Na kraju, kad se dublje zagrebe, sve žene patetično i ničim izazvano padaju na dušu i ta govna, zato ovi kompleksi ako i imaju osnovu u strahu šta će ženski rod da misli-besmisleni su.

15. Ja imam kalaš, ako ništa drugo ne upali.

16. Kad biste samo znali koliko je taj 18 fleksibilan broj!

Zato i kažu da je idealan broj. I kad je još fleksibilan... Pa onda su svi idealni. svet je jedno baš lepo mesto.

17. TO SU MUŠKI KOMPLEKSI DA SVI KAŽU EKSTRA SI

18. Па оно , ја оћу да видим ваше афинитете , ал се наједном профинисте па нећете у детаље ........ хаха

19. Ja imam kalaš, ako ništa drugo ne upali.

Elek, kladim se da znaš da upališ stari dobri jugo. I da popraviš nešta. I da zameniš sijalicu. Ako u tome uspeš, pa valjda ćeš i neku žemsku upalit', bogte?

20. nema danas tog kompleksa koji se nemoz srediti ...razne sprave za razvlacenje spolnih organa,sake? ako imas neke komplexe drz tu sekiru pa resavaj, no visina moz biti problem al uvek se nadje neka niza riba ....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.