![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ja sam dovoljno visok, tezak i obdaren. ali i dalje imam komplekse, navijam za partizan.
Ahahahhaha, evo ga elek, jedini racionalan! :)))
energijo, evo ja ću ti zamenim to! Ovo sve beskorisno dozlaboga! :)
Fala, jacka, ovi današnji muškikarci su baš šljkk, bune se kad se borimo za prava, a kad ih slaba, konzervativna, ženica zamoli za pomoć, oni udare tarifu! Pih!
Pa i jesam nevin, ne pričam bez veze. Što se tiče sijalica prelazimo na ove štedljive, Jevropa propisala.
Па знаш ти бре колики су моји трошкови? Ја овим и помажем свакој жени да буде иста као мушкарац! Да буде мушкарчина!
електричар, само опуштено, свако има већи него што мисли док је млађи, опуштено око тога, веруј ми.
E, energijo, a ovamo posle kukaju kad ih u više poslova odmeni neki majstor... Ko im kriv! :)
Laž. Tačka.
To je bandera od mesa. xD
Sve neke džepne venere ovamo došle?
TRIDESET RAZLIKE! AH! Ajde mi sad još jednom reci koliko si to viši od mene da ovlažim odma'. :)
Da, to je neko nepisano pravilo izgleda. Pa, mislim da ipak nema baš puno grmalja preko 190 sa malom alatkom, a da pritom nisu na steroidima. Možda si zato imala sreće. Na mene se lepe i ti niski kao mušice, čim nađu nisku neće da je puste, ne mož' ih oterati, bogte. Jedino neki suzavac da kupim. Ili da stavim natpis: ''Ako imaš manje od 178cm visine ne prilazi, ubijam da poštedim zemlju tvog bitisanja''.
Kako, Aleks? Uz sijalicu ugrađuješ ''malu razliku'' gratis? :))))))))))))))))))))
Pa ti oćeš da me OBEŠČASTIŠ na kvarno! E ne dam se ja! Već sam obeščašćena. :)
Ne daj Bože, još sam mlad za vijagru!
Jok, smorena, samo volim visoke...plafone!
Ti bi onda bila presrećna da si moje visine. Svaki bi ti plafon bio visok. ;)
To i dalje nije problem, umočićeš ako znaš da zameniš sijalicu i popraviš nešta po kući.
Нећу! :: очи се цакле садистички ::
Pa ti oćeš da me OBEŠČASTIŠ na kvarno! E ne dam se ja! Već sam obeščašćena. :)
Енергијо, ја сам адвокат и узимам паре, дерем жене исто ко и мушкарце :) А та разлика може, али не улази у цену :: очи се цакле јеврејски ::
dobro energija, evo ja cu, dzabe, vadi sijalicu.
Ja sam konzervativna i neću da plaćam zamenu sijalice. Tražite pare od feministkinja!
Што би сада рекли пандури: Па како ћемо онда? :: очи се цакле ::
Ti nikad nisi čula neki kratež kako se brani teorijom pomoću palca i kažiprsta, meni se čini...
Zavidim ti! :)
A ja sam mislila da su niski advokati veći sadisti od visokih jer imaju kompleks niske vrednosti. Pih, koji je vama visokima kompleks? Kompleks loženja niskih žemskinja na vas?
Zato ti treba visoki, krupni majstor koji zna svaki kvar da opravi. A ima puno kvarova oko kuće... I kućnog osoblja... Tog osoblja pogotovu.
Na tolkog čoveka šta god da turiš, izgleda malečko!
Jacka NEMOJ! Ja hoću da živim u toj svojoj fantaziji da svaki grmalj ima i dovoljno velik grmalj... Ubili me mitbasteri kad su rekli da veličina šaka ne utiče.... Svejedno, ništa gadnije od malih šaka na muškarca...