Nije BAŠ adekvatan? Pa šta je ovo, totalitarizam subjektivnosti? Ne kapiram kako je moguće da poster bude ceo dan izložen, da ima 6. poziciju sa odnosom 362-21. Znam da je adekvatnost i lični sud izrazito subjektivna kategorija, ali me čisto zanima kako je adekvatnost dozvolila da poster odrema na sajtu skoro 8 sati.
Ne mogu da shvatim kako moj poster može biti "neadekvatniji" od onih političko intoniranih bljuvotina koje sevaju po sajtu i ostaju tamo, kao i oni kvaziposteri copy-paste prirode. Možda bi bilo bolje da sam postavio nekog izvrnutog rakuna na polju, dodao mu flašu rakije i napisao: UUU Srbende, ala se razvalio!!!!- banovan

Ја чим видим наслов постер знам о чему је реч
EricFormanNije BAŠ adekvatan? Pa šta je ovo, totalitarizam subjektivnosti? Ne kapiram kako je moguće da poster bude ceo dan izložen, da ima 6. poziciju sa odnosom 362-21. Znam da je adekvatnost i lični sud izrazito subjektivna kategorija, ali me čisto zanima kako je adekvatnost dozvolila da poster odrema na sajtu skoro 8 sati.
Ne mogu da shvatim kako moj poster može biti "neadekvatniji" od onih političko intoniranih bljuvotina koje sevaju po sajtu i ostaju tamo, kao i oni kvaziposteri copy-paste prirode. Možda bi bilo bolje da sam postavio nekog izvrnutog rakuna na polju, dodao mu flašu rakije i napisao: UUU Srbende, ala se razvalio!!!!Да разјаснимо. Да би сајт био уређен, потребан је модератор. Модератор је човек. Сваки човек је субјективан и има лични суд. Да би човек који је модератор оценио да ли да уклони неки постер мора се водити личним судом, субјективношћу и сопственим критеријумима. Не може се ослонити на гласове јер је то још 400 људи са сопственим критеријумима и субјективношћу, јелте. Одабир постера одређује који ће људи долазити овде да их гледају, а не обрнуто. Ја могу постављати постере само са Ђоковићем и кроз неко време сајт ће посећивати само они којима се то свиђа и ти постери ће бити 300 у плусу.
То што је неки други постер остао, не умањује неквалитет твог постера нити има неке везе са њим. Тако да, то није твоја брига, а уколико јесте, имаш лепу тему где се могу пријавити постери за брисање, па ће модератор својим субјективним судом одредити да ли је он као такав зрео за уклањање.