Žene kao suvozači
  • Earthworm Jim

Meni je na primer mnogo iritantno, pa ih ukoliko imam priliko obično bacim na zadnje sedište (lolo), ukoliko imam alternativu za prednje. Mnogo mi smeta kad se raskokodaču i histerišu za svaku sitnicu ili mogući udes koji je izbegnut. Napadi panike. To retko možeš da doživiš od muškarca, a i da doživiš to bi bilo do jaja, jer bi imao materijal da ga zaejbavaš narednih dvadeset godina.

• Natnat

Kada sam suvozač, samo dodajem bombonice. Skroz sam opuštena i uživam.

• Луди Чак

Тако је! Најгори су сувозачи жене, поготово кеве.

• Stormborn

поготово кеве.

Potpisujem. Mrzim da vozim kad je ona u kolima. Da je stavim u gepek, nazvala bi me telefonom da izrazi svoj strah povodom nečega.

• Луди Чак

Е то! Возим нормално, и одједном почне да ми кења, те овде је опасно, те ово те оно, море марш.

• Vučica21

поготово кеве.

I ja potpisujem. Ja sedim normalno, pevušim nešto, muž vozi a njegova keva počinje da daje savete. Uh. Rek'o ženo, ako je naučio da vozi ćuti i sedi. On zna bolje od tebe nego što ti znaš da promeniš brzinu a ne znaš.

• Млатони

поготово кеве.

Амин!

• Hipnos

Пффф, опет генерализација.

• Крушевљанин
    banovan

Моја кева вришти на мене и прети да ме избаци из аута (њен је јебига :)) а ја некако увек имам нападе глупирања и лудила када је она сувозач .......

• М♦

Moja keva je dobar suvozač, ne prigovara. Inače, što se ostalih žena suvozača tiče, pored njih se osećam muževnije, tako da, živele žene suvozači!

• p
    banovan

Jedan dan morao da slepam kolegu koji se vracao iz nsa sa raibom i ostao u kvaru....Negde kod koka kole u zemunu bacim pogled na retrovizor i vidim samo njega za volanom...kontam da nismo stajali nigde i blago se naslonim na papucu gasa da vidim oce li se bar malo iscimati...jok, on je samo kulirao dok mu je zena suvozac obradjivala menjac..