Meni je na primer mnogo iritantno, pa ih ukoliko imam priliko obično bacim na zadnje sedište (lolo), ukoliko imam alternativu za prednje. Mnogo mi smeta kad se raskokodaču i histerišu za svaku sitnicu ili mogući udes koji je izbegnut. Napadi panike. To retko možeš da doživiš od muškarca, a i da doživiš to bi bilo do jaja, jer bi imao materijal da ga zaejbavaš narednih dvadeset godina.
- banovan

Моја кева вришти на мене и прети да ме избаци из аута (њен је јебига :)) а ја некако увек имам нападе глупирања и лудила када је она сувозач .......
- М♦
Moja keva je dobar suvozač, ne prigovara. Inače, što se ostalih žena suvozača tiče, pored njih se osećam muževnije, tako da, živele žene suvozači!
- pbanovan
Jedan dan morao da slepam kolegu koji se vracao iz nsa sa raibom i ostao u kvaru....Negde kod koka kole u zemunu bacim pogled na retrovizor i vidim samo njega za volanom...kontam da nismo stajali nigde i blago se naslonim na papucu gasa da vidim oce li se bar malo iscimati...jok, on je samo kulirao dok mu je zena suvozac obradjivala menjac..