Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Džimi ne razumeš, pederi ukoliko budu ispopularizovani paradama ima da se okuraže i da im bude malo jedan čmar, pa će da usvajaju bebe i rade vilčerfak.
Onda ćemo još da imamo i novi tip viceva: Idu dva pedera ulicom i usvoje dete...
ВОТ Д ФАК се десило с овом темом?
kostić je objasnio.
i više nema šta da se priča :)
Cara se desio. :)
Како га није мрзело, јбте...
Da se skrene pažnja javnosti na probleme diskriminacije.
A ono što treba raditi je totalno ignorisati sve njihove zahteve i nikako dopustiti da to bude javna stvar. Ne tako što ćeš ih tući i razbijati lokale, jer tako ti možeš da imaš problema sa raznoraznim kaznama.
A ne možeš reći da je normalno podržavati njihovo pravo na brak i usvajanje deteta, ako zbog ničeg drugog onda treba da ti bude nenormalno zbog mogućnosti da pedofili stupe u brak, pod maskom da su obični pederi.
Ako misliš da u zemljama gde je sad dopušteno paradiranje, neće biti dozvoljen brak ne znam šta da ti kažem, godine će pokazati
Ako misliš da tamo gde je dozvoljen njihov brak, neće biti dozvoljeno usvajanje onda si naivan, jer su te zemlje prešle granicu.
Možda su to najrazvijenije zemlje sveta, ali nisu tako jake zbog pedera i lezbejki je sigurno
Брате, ја бих оженио педера за грин кард. Јеб'о бих га у дупе, довољан број година, како имиграционо не би посумњало да смо у браку због папира. После бих га шутнуо и оженио бих Салму Хајек.
Čisto izvrtanje i pogrešno tumačenje
Da, ovo moje je izvrnuto pa je zbog toga glupo. Da nisam izvrnuo bilo bi mnogo logičnije i onako pametnije.
To je već postojeći problem, zašto pogoršavati situaciju
Problem su i navijači i huligani koji lupaju grad i ubijaju ljude. Ajde da ih zabranimo, da ne pogoršavamo situaciju. Jer, oni danas malo tuku, uglavnom među sobom, ili pedere, a ako ih pustiš, ići će po ulicama i ubijati sve okolo. A mogu i silovati! Zamisli, da ti siluju navijači malu sestru! Strašno!
Idu navijači ulicom i siluju sestru. Isto može vic.
Navijači su poseban problem, zašto praviti još problema
I odlaziš od teme, ima još mnogo problema
Daj mi link od teme za navijače pa ćeš čuti odgovor, koliko vidim ova je zatvorena
Дај, шта се више зајебавате, лепо узмемо и решимо проблеме...
Daj mi link od teme za navijače pa ćeš čuti odgovor
Pedofili su poseban problem, zašto praviti još problema
Daj mi link od teme za pedofile pa ćeš čuti odgovor
Хајде направите кутак за педофиле и оне који би то волели да буду.
pa bilo bi, mrzi mi da ti objašnjavam opširno, objasni ti meni zašto to smatraš nelogičnim da znam u kratkim crtama da napišem
Јел' би то овако изгледало?
Daj mi link od teme za pedofile pa ćeš čuti odgovor
Da ali u slučaju gej brakova postoji mogućnost infiltracije pedofila, zato sam ih i spomenuo
U slučaju braka navijača ukoliko je normalan brak postoji mogućnost ista kao i u slučaju braka normalnih ljudi. Šta raditi sa pederima koji su navijači i još pedofili ?( neko će garant sad to pitati)
Јел' би то овако изгледало?
Pa toliko je logično da bi mogao i tako da napišem, ali ne znam možda gospodinu nešto nije jasno