Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије (privremena tema)

1. nabildovani ćelavi lik kome koeficijent inteligencije 77 piše na čelu i njegova droplja, bucmasta, rumena ljankase koja je do skoro verovatno čuvala ovce na Romaniji. Njih dvoje su se vatali pred onolikim svetom, cmakali onako glasno, kao kada ližemo nešto kiselo pa cokćemo. Sve u svemu, bilo je toliko iritantno da mi je malo falilo da se okrenem i kažem ajde pojebite se tu ako možete.

Оваквих парова видим бар десет дневно. Брате... јад
    Него, ово је суштина, по мом мишљењу

Svoje seksualne sklonosti i opredeljenje zadrži za sebe

Управо. Н сметају ми не хетеро ни хомо-сексуаци, али ме факат неврира кад људи немају бар мало културе да своју интиму схвате управо тако.

2. Dobro, de, nemoj sad po brđanima da tučeš. Ima nas i dobrih :D

3. Dobro, de, nemoj sad po brđanima da tučeš. Ima nas i dobrih :D

Da te ne znam, poverovao bih... ravničaru stari... :)

4. Pa ja sam sa brda, samo sam trenutno, silom prilika u ravnici. A mislim da se nismo upoznali. Ali zna me Pajko :D

5. Pa on mi je i rekao da si ravničar lolo :)
    :no.more.spam:

6. Onda je pajko dukatlija :)

7. Onda je pajko dukatlija :)

Nemoj tako. On je metro. :)
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229054_2099688653403_1281011452_2562987_7768504_n.jpg

Mada, moram priznati da mi je ovo "do jaja" malo čudno. :)

8. hhhhhahhaahhahahah gejša jebeni!!!! Pričao mi je za ovaj poster...

9. A neces da me umlatis u gradu?

Naravno da ne, pored svih tvojih psihičih problema ti si ipak žena, a ja sam džentlmen i u ovim vremenima kad je to teško biti
    Čak i da vidim dvojicu pedera verovatno bi se suzdržao, jer ne želim sebi da pravim bespotrebne probleme sa zakonom, a i našao bi se već neko ko bi ih fino otvorio i bez mene

10. jer ne želim sebi da pravim bespotrebne probleme sa zakonom,

E, da ti samo zakon pravi probleme...

11. E, da ti samo zakon pravi probleme...

Važi, kenjate nešto a pederi su zaštićeni kao pande, pitam se samo kad bi svi bolesnici sa svojim perverzijama izašli na ulicu i javno razvratili na šta bi to ličilo. Ima ljudi koji su kanibali i onih koji žele da budu pojedeni, šta sad treba da izađu na ulicu seku jedni drugima delove tela i peku roštilj, ili recimo da ližu noge po ulicama, šibaju se bičevima, seku se i piju krv....

12. Važi, kenjate nešto a pederi su zaštićeni kao pande, pitam se samo kad bi svi bolesnici sa svojim perverzijama izašli na ulicu i javno razvratili na šta bi to ličilo. Ima ljudi koji su kanibali i onih koji žele da budu pojedeni, šta sad treba da izađu na ulicu seku jedni drugima delove tela i peku roštilj, ili recimo da ližu noge po ulicama, šibaju se bičevima, seku se i piju krv....

Не верујем да здрава особа може да одвали овакву будалаштину.

13. Kamikazo, nisi svestan koliko si nebuloza izneo. :)

14. pitam se samo kad bi svi bolesnici sa svojim perverzijama izašli na ulicu i javno razvratili na šta bi to ličilo

Znaš na šta bi ličilo? Na onaj obračun sa kraja Biblije. Mi bolesnici bismo bili satanska paklena armija mraka, a vi zdravi anđeoska vojska koja se spušta sa neba. Pa da se pobijemo. Uh, što bih to voleo! Pa kom opanci, kom obojci!

15. pitam se samo kad bi svi bolesnici sa svojim perverzijama izašli na ulicu i javno razvratili na šta bi to ličilo

Na ovo. Baš kul, a?
    http://www.adamczykpiotr.com/obrazy/sodoma.jpg

16. Ne vidim ni jedan razlog zašto njima ne bi bilo dozvoljeno da prave paradu, isto imaju psihičkih problema.

Evo jedan banalan primer da pokušam da vam objasnim kako gledam na to : recimo postavimo zvučnike na sva šetališta, gradske trgove... i pustimo neki teški metal ili psihodeliju, nešto što se manjini sviđa, a većini smeta za uši, isto je i sa ovim problemom gejeva po ulicama i kao što neko u svoja 4 zida sluša ono što on voli tako nek oni upražnjavaju ono što oni vole u svoja 4 zida. Onoga trenutka kad većini bude smetalo da vidi hetero par kako se šeta ulicom neka se i to na neki način ograniči, ali to se neće desiti nikada.
    Nisam ja neki lažni moralista, duboko religiozan i ko zna šta, više verujem u prirodu i prirodne zakone, ali jebemu mater mora se znati šta je granica. Prirodnije bi bilo legalizovati marihuanu, za koju je dokazano da manje šteti od recimo alkohola, nego to što vi predlažete. Država bi imala materijalne koristi i praktično uništila taj deo kriminala vezanog za narkotike, a objektivno gledano država od gej brakova nema onu korist koju ima od normalnih brakova, a to je novi čovek kojeg će da oporezuje

17. Kamikazo, nisi svestan koliko si nebuloza izneo. :)

Znam i sam da već počinjem da lupam gluposti, prva dva,tri posta su bez dubljeg ulaženja u temu, ali kako se raspravljati sa nekim ko tvrdi da mu nije ništa čudno da dete ima 2 tate ili 2 mame, oni lupaju gluposti od samog početka sa nekim kvazi argumentima. Lepo ima izreka ne nastavljaj se sa budalama jer ljudi sa strane neće primetiti razliku.
    Valdemare ti ako želiš slom civilizacije i opšti haos onda si to trebao na početku da naglasiš, ja još polažem nade u čovečanstvo i ne želim takav razvoj situacije bar dok sam živ mnogo toga sam isplanirao i ne bi da mi propadne.

18. Valdemare ti ako želiš slom civilizacije i opšti haos onda si to trebao na početku da naglasiš, ja još polažem nade u čovečanstvo i ne želim takav razvoj situacije bar dok sam živ mnogo toga sam isplanirao i ne bi da mi propadne.

http://beautygirlsmom.com/wp-content/uploads/2011/05/End-of-the-World-horror-movies-7213968-1024-768.jpg

19. Malo dima i vatre za pročišćavanje, to je pravi recept a ne ljudska prava i slobode govora

http://fotokudra.lt/files/I59139.jpg
    AMIN. Jeretike na lomaču

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.