U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja čekam da vidim kako će to ovi evropejci danas odraditi. Nije mi baš najjasnije.
Оксе, можда и неће, али рачунајте на то да ће бити на ову фору, и да знате шта да очекујете. :)
Kramponom i ja smo se dogovorili, postavljamo definicije tačno u 17h sutra.
Океј Пекку, срећно обојици. :) Убележићу после то. :)
Peki, ponovo ću te pitati, nisi mi juče odgovorio:
Da li će definicije takmičara biti linkovane ovde?
Натнат, извини што ти нисам јуче одговорио, промакло ми је сигурно.
Линковаћу их ја, и нећу написати која је чија, да би било фер. :)
Samo da pohvalim temu i organizaciju. Bravo, Peki!
Ali da pohvalim i elan i sportski duh prijavljenih takmičara. Bravo, takmičari!
:)
E, to je stvarno fer. Navijači se unapred raduju :)
Fala, fala.
XD
И да, управо са контактирао сам и једну познату пекару да нам буде спонзор. Видећемо шта ће челници пекаре одговорити.
Ščime nas sponzorišu, skiflama? :D
Славко, како они буду одлучили, озбиљна је то фирма у питању. :)
Ово је сјајно. Иако сад тренутно немам инспирацију, мислим да је одлична идеја. Јел може да се мало промени стих који хоћемо да употребимо? Нпр оргиналан стих гласи:"Тад да је зауставим", а да се напише:"Да је тад зауставим". Има више смисла овако кад се промени.
Лупусе, не, мора идентично како не написано. :)
Koliko su teme Dejan Cukić, ali bukvalno. :) Šalim se, sviđa mi se ovo, kulj su. :)
ja očekujem nešto tipa "pracnuo se šarančić"
Добро, можда је и боље да иде тако. Овако би свако мењао онако како њему одговара.
Kul su teme, neiscrpna inspiracija taj Cukić.
Igrali smo se već s njegovim stihovima ali - nikad dosta.
Uuu za sledeće tri grupe predlažem da date blajvagine stihove, stihove žike babe i delčine i biće kulj,
d Dzem daj od Šabana nešto, ili od Tome! ili od Balaševića!
До јаја, имам јунајтедовца за противника :)
Њено Мало стопало
Неће стати на мој праг
Све је пропало, ничег нема више
Ахахахахахах, ужас! :)) Још сам и послушао песму...