Prijava

Malverzacija je iz raja izašla!

Opet me prozivate, ne može čovek da se opusti pored vas ni pet minuta.

Auuu, dobre defke grunuše ovi zaostali, pariraju vašim plafonskim sasvim :)

Kraj

Oks 10 (40:4)
Ludi Čak 3 (27:9)

Svaka čast na maštovitom pristupu obojici!

Čestitke i od mene! Oks odvaliJo, mada je Čak lošije ocenjen, nego što je stvarni kvalitet defke.

Dakle, kompletirali smo severne polufinalne parove. Još samo to Peki da odradi u Paintu :)

Mislim da sam zaslužio unapređenje u niku i avataru! Ali ostajem Severnjak u duši.

Čestitam Oksu na pobedi :)

Ovom defkom si zaslužio i naslovnu, kad te već onom glupavom alkoholičarskom sjebah prošli put. Ne znam da li ta praksa važi i za drugo kolo, ali svakako do sada nisam video takvo kombinovanje latinice i ćirilice. Bra'o!

Је л могу ја да дефинишем нешто што су имали Агилни и Морел, пошто су они завршили? Погледао сам и не понавља се тај стих нигде сем код њих.
Или да чекам до сутра? :Д

Пеки одговарај!

Ajde, možeš, preuzimam odgovor na sebe.
Al nek to ne postane praksa. Važi i za druge autore.

Ovom defkom si zaslužio i naslovnu, kad te već onom glupavom alkoholičarskom sjebah prošli put. Ne znam da li ta praksa važi i za drugo kolo, ali svakako do sada nisam video takvo kombinovanje latinice i ćirilice. Bra'o!

Fala, Agi, možda me neko od ove dvojice zezne i sad za naslovnu :)

Madafaka, definiši sad, što da ne.

Ja definisao još na samom početku kupa, kad se žalio za stihove neko, da mu dokažem da se i od najveće gluposti od stiha može smisliti glupa defka. :)

Madafaka, definiši sad, što da ne.

Gle Oxa što dozvoljava :p

Gle Oxa što dozvoljava :p

Vežbam :)

Па ја сам чуо да може кад се заврши, али реко да питам ипак :Д

Pa kao može, samo da se zadrži neka mjera, a ne sad da svako udari po definisanju. Zamislite kako je gubitnicima mečev kad gledaju stihove iz svoje teme kako kupe plusiće i plusiće :)

Oxe, ako, ako. :)

Па и не купи баш плусиће и плусиће, него чим сам видео стих то ми је пало на памет...
па реко греота да не напишем :)

Крампоном - 36:4 - 9.00
Лупус Фром Купус - 3.38

Честитке за Крампонома. :)

честитам Крампоном!
али, даље нећеш моћи! :)

Честитам Крампоному на победи, разбио је са дефиницијом...