Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Буксна и ја најмање читани јер смо објавили дефке за време пијаце лололо :)

2. Agi, šliht, šliht... :)

Moram malo, a ne da postavljaju neke mungose na naslovnu, a zaborave na merkate :)

3. Pravda za merkate, već sam uložio zvaničnu protesnu notu! Merkate obožavam i po toj definiciji sam te primetio kao autora!

4. Правда за меркате!

5. Oho, tek sad videh. Hvala, Ox. Ali nećeš me uljuljkati za predstojeće mečOve lepim gestom!

6. ja i stiven smo trebali u 7, ali je odlozeno. cekam da mi javi kad je spreman.. :stoji na crti i gleda na sat:

7. U 7 i 30 postavljamo ja i stiven. ima li pekija da okaci defke ovdje?

8. Ima nas koji pratimo, linkovaće neko :)

9. Ма ви нисте нормални , оне теме су сачувај боже ..... боље да сте ставили ово
    http://www.youtube.com/watch?v=pBM7kIxBDAw&feature=feedlik

Не знам ја да пишем оно ............... али нећу да се предам НЕ НЕЋУ ДА СЕ ПРЕДАМ!

10. Agilni, linkuj ti, tebi žena nije tu, srećniče :)

11. I nije žena, još je devojka, ali uvežbavam da je zovem tako :)

12. I nije žena, još je devojka, ali uvežbavam da je zovem tako :)

Pečen si, kokoško, nema više vrdanja :)

13. Obe su sjajne.

Pa ti ih vodi u mrak da ti sijaju!

14. Агилни, лепо си ово одрадио. Можеш и у будуће после сваког кола, ако те не мрзи. :)

15. Pa ti ih vodi u mrak da ti sijaju!

Eto vidiš, da već nisam definisao upravo to, sad bi mi dao inspiraciju. :)

16. Eto vidiš, da već nisam definisao upravo to, sad bi mi dao inspiraciju. :)

Priznaj da si ukro iz Kengura! :)

17. Што је ово занимљиво :) Бар је било у почетку, ал' свеједно. Играти сам са собом није ни упола овако узбудљиво, не знам да ли знате? :)

18. Пеки забележи ја и сторма играмо сутра у 16:00.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.