Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Da najavim ja i Loznica sutra u 11 h!!!

2. Za desetak minuta Reme i ja kačimo naše definicije. Ima li nekog moda da ih postavi na odgovarajuću temu i zaključa glasanje u 01:00?

3. Ураде немојте да постављате док траје ово срање да кочи сајт, померите меч за сутра...

4. Не можемо да се усагласимо сутра. Нисмо кући у исто време.

5. Добро каже Лол, кочи ово, немојте сад.

6. Каже Реме у пола 12 постављате. Поставите само ако сајт ради добро, у супротном одлажемо.

7. У пола 12 постављамо. Сутра нисмо у исто време кући. Јебига. Стављамо у пола 12 па шта буде. :)

8. Пеки д еурокреме, можемо ли ми да поставимо дефиниције у 22:00 или у 22:30... Јел проблем што ће ући у други дан.. Тешко да можемо и ја и Маниак сутра, нисмо кући пре тад.

9. Da objavim dueliste...

EDIT: Peki, ne znamo da l' si tu, il' nisi. Preteče me :)

Srećno, ljudi.

10. Видим да се нисам можда најбоље изразио у претходном посту. Дакле нисам мислио вечерас да их постујемо, него сутра, само касније.. око 22:00, 22:30. Не знам јел то проблем, јер улази у нови дан.. Мада сад видим да почињу неке у то доба, тако да кул...

11. Може, али само ви, да се зна.

12. Peki, pročisti malo prvu stranu. Ima nekih duplih defki, a i nekih bezveznih. Oteraše mi prenos duela na RTS 2.

13. Meč Brdac/Matriks u 18:00.

14. Ja samo da česriram Urradu na više nego zasluženoj pobedi. Čovek je stvarno napisao odličnu defku. Srećno u nastavku takmičenja!

15. Реме/Уррад

Урад - 42:2 -21.00
    Реме - 38:8 - 4.75

Урад уграбио насловну у последњем мечу. Честитке, нови рекорд турнира. :)

16. čestitam*
    kucam sa mobilnog, pa omaših, mala mi je tastatura. :)
    elem, ne mogu sada ja da izbacujem odnos glasova, ali je pobedio u svakom slučaju. I to dosta ubedljivo. Drago mi je što sam učestvovao, bilo je interesantno. Nastaviću da pratim takmičenje. :)

17. Zahvaljujem protivniku na fer i korektnoj borbi, započetoj u relativno teškim uslovima, kao i Pekiju što je ostao na sajtu u sitne sate da zaključi meč.

18. Урад уграбио насловну у последњем мечу. Честитке, нови рекорд турнира. :)

Ajde, grabi naslovnicu. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.