Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Čestitamoooo!!!
Cestitke vucici21, bila je bolja realno, srecno u daljem takmicenju!
ууу ал' сте зајебану строфу завалили мени и Скочимишу... Биће јебено :)
Хвала колегеници Чрчи на асистенцији. Честитке Вучици, женске за сад стопостотне. :)
Hvala Bojane, ni tvoja defka nije loša. Ja sam mislila da će tvoja proći.
w,ljudi,je l' ovde odma' peki nakači čim izbacimo defke,ili da mu svako od takmičara šibne na pvt?da proverimo još jedared.
w,ljudi,je l' ovde odma' peki nakači čim izbacimo defke,ili da mu svako od takmičara šibne na pvt?da proverimo još jedared.
Углавном ми шаљу на пвт, али не морате. Дакле, не морате више да шаљете на пвт, ја сам нађем и линкујем, само кажите овде да сте написали. :)
Hvala Peki na čestitkama :)
cestitam unapred n1k0lakv na pobedi... :) kratko smo bili ravnopravni
Ok, fala. Napisaću ovde i onda šaljem.
Људи, уносите ми нервозу. :)
Мислим да моја дефка од 15 речи што сам смислијо ипак неће бити довољно добра. лололололо Буксни се не игра, почињем да се градим у случају пораза. :P
fala peki!:)
Uuuu, Buksno, da vidiš moju, jad i beda.
I ja sam smislio kratku defkicu. Laganu, lako svarljivu. Ako ne pobijedim, da se zna razlog :)
hahahaha,šta je ovo,svi jebači nikom ponikoše?!
ja šta sam iz prve smislila to je,nije neka,ali kaj sad,igramo se:)
Pa da, važno je učestvovati :)
ja svoju jutros u 5, mrtav janpi i zasluzeno gubim :)
Ja preferiram kratke definicije! Moja je slučajno ispala nešto duža od uobičajenih, ali forsiraću stil kojim i inače pišem.
To mi je i najveća zamerka u ovom kupu (iako su sve defke sjajne). Teško mi je da prepoznam autora, svi forsiraju neki sličan stil, koji je valjda nametnuo još onaj prvi duel prvog dana.
Buksno i ostali, samo cepajte svoj fazon :)
Pa ja nemam neki poseban stil, sve zavisi od teme, odnosno pojma koji definišem. Ako nešto može da se definiše u 2 rečenice, tako pišem, ali ako nešto mogu da lepo objasnim i da se raspišem, onda se raspišem.
Potpisujem.