U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pa recimo, ja sam uspeo dosta da ih upamtim. Jedna od boljih je upravo tvoja "Tiranosaurus Reks".
Meni je samo jedna tema, tj. strofa legla onako, da baš mogu da se opustim i da odrađena definicija bude potpuno po mom ukusu. Za sve druge sam morao da izigravam nindžu da bih ispratio Črčine ideje :)
Sinovi samo da cestitam pobedniuku a i ostalim ucesnicima. Trudio sam se da ucestvujem maksimalno al nisam mogao uvek da uhvatim vreme. Najgrdje mi sto propustih finale. Nije ni bitno. Do jaja mi se svidja ovaj koncept takmicenja. Nadam se da ce se ponavljati.
Sa zakašnjenjem čestitam pobjednicima i onima koji se tako osjećaju! Živi bili, mnogo medalja još osvojili. Pardon, kifli. :)