Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Slavk0, je li ti čitaš Pesmu leda i vatre? Znaš da su istočnjaci pičkice koje se kriju u Gnezdu Sokolovom, a da su severnjaci surovi i pošteni?

Severnjaci su u svom svetu, boli ih uvo za ostale. Južnjaci su pokoritelji. Toliko.

2. Gnezdo Sokolovo je i dalje neosvojeno, a Zimovrel je otišao u p.m.

3. Лаки, и ја сам у децембру 2007. :))

4. Видиш , рекох ја да ми је неко промако .....

5. E, Peki, ne zboravi da treba u petak da poraniš. :))) Ne mogu da prestanem da se smejem na urradovo delo. Suze mi idu. Jedva napisah ovo.

6. Pitam opet, da li je prihvaćen predlog da se polufinala igraju na dve, a finale na tri? mogu sve paralelno da traju, to bi bilo vr.

Демократски ћемо гласати после финала конференција за предлоге, па шта се изабере, тако ће бити.

7. Ox of Night’s Watch
    Agilni, jesi li morao da linkuješ svoj profil kao da ne znamo ko si? Pa sve bi uradio da dobiješ još koji plus. Pojeo bi jaje sa groba!

Pa moram. Skoro sve učesnike kupa sam linkovao u onoj statistici, prosto me je bolelo što nisam i sebe mogao bilo gde, totalno sam čedo proseka, lololo.

I bre, nisi ni kliknuo, nisam linkovao svoj profil, nego u duhu najave za duel, definiciju koju su verovatno svi videli i ocenili. Najbolju Maksimilijanovu i najbolju svoju, čisto da se ima predstava kakav stil nas krasi. Skroz drugačiji od ostatka preostalih učesnika. Sve bih ja vas na neki blogspot :)

Koliko vas južnjake mrzim, navijaću i za Agilnog ako stigne do polufinala! :)

Mojne da navijaš, samo južnjaku dadni minus :)

8. Окачен север, други круг :)

9. Okačen sever, drugi krug :)

10. Prva strofa za severnjake najbolja!

11. Sad baš gledam, mogu da se napišu četiri različite definicije.
    Biće svega ovdeeee... :)))

Agi, javljaj se. Zašto ćutiteeeeeee...

12. Idi bre Črčo, mogla si nešto bolje. :)) Sviđa mi se.

13. Črčo, ti si ljupka i sve, ali poradi malo na muzičkom ukusu :)

I ono što smo Ludi Čak i ja dobili nije nikakva strofa, ono je neki isprdak na kraju, da se popuni pesma, mislim sipaj viski dodaj koka-kolu, ko to peva i šta je ovo sve i ko smo svi mi? A?

14. Okse bemusunce mojne da se vredjamo, znas ti koliko meni treba svako vece da nadjem sto umobolniju pesmu. Bas mislim da je fora ovako, kao sto rece laki da se izmuze kvalitet, odnosno da napregnete vijuge, da izmislite sleng, i pridodate ovih sklepanim stihovima novo znacenje.

15. Ma zajebavam se, evo već imam osamnajs ideja :) I ja sam gore apelovao da bude što teže, a ne da može svaki Agilni ili Peki da smisli dobru defku :)

16. a ne da može svaki Agilni ili Peki da smisli dobru defku :)

:)

17. Vidiš, ovo nisam pitao, a može da znači. Je l može u naslovu da se doda zarez?

18. Coca-cola može kao Koka-kola, to valjda nije problem...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.