Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Je l to mene sad zezaš ili...? :)
Ozbiljno pitam za zarez, pošto u neku ruku može da izmeni smisao definicije.
Мислим да не може да се дода зарез, мора идентичан назив...
Naravno :) htela sam ja da editujem, ali zaboravila, ima još nekih sitnica, tipa zareza, ošišane latinice i tako toga. Sad ću da pregledam.
Na šta misliš Maksimilijane?
Aj poslaću ti na pvt, da mi agi ne ukrade ideju :)))
Oxe, kad vidis ovo baci pvt kad ti odgovara.
Pa majka mu stara, poslao sam ti još pre dvajes minuta :)
Jebiga, ja se ulogovao i krenuo da citam teme, ne vracam se na Forum da vidim jel ima nesto. :)
Ludi Čak - Oks sutra od 18oo! Tolerancija pola sata!
http://www.youtube.com/watch?v=6nJdBL4wE_0
Ox malopre Ox malopre Ox malopre
Zapata do titule
Get ready, zero hour is at 18 hundred hours Zulu Time :)
A Žeremi šta kaže? Kakve su kvote?
Vi mene baš lepo isprozivaste redom. Sve čitam, a radim i ne mogu da odgovorim.
Maksimilijane, strofa nam je otkačena, ali može da se sklepa nešto za svaki stih. Videćemo :)
Ma kul je strofa skroz, ima potencijala.
Sad već počinjem da vršim pritisak. Agi, pašćeš!!!!
Ja-vi-se-A-gi klap-klap-klap-klap-klap
Шта је било у мечу Крампоном вс Лупус ?
Čini mi se da su Severinini stihovi bolji za definisanje, nekako su više sleng :) Ovaj FunkyG je smor...
Шта је било у мечу Крампоном вс Лупус ?
Одложено због временских непогода.
Tu sam Makso. Veliki me zent hvata, slabo mi radi inspiracija. Tek sam tri cele definicije sastavio.
I da, Peki, ukoliko nisi zabeležio, Maksimilijan i ja puštamo defke oko 11h ujutru.
Pošalji mi na PVT, da te posavetujem. Ipak ja moram da vodim računa da ovi južnjaci crknu od zavisti kad vide šta je kvalitet sa Severa. Ja sam smilio samo jednu, ali pobedničku.
Ja sam upravo napisao jednu. Dovljna je da pobedi te vaše. :)