Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Zezajte se vi, moji severnjaci! A južnjaci u karantinu, nema nikog, ne daju izjave - to je ozbiljnost koju moramo da preuzmemo i na Severu!

2. North will rise again! Ne mogu da smislim nista na Funky G stihove. Anabela BUKVO!

3. North will rise again! Ne mogu da smislim nista na Funky G stihove. Anabela BUKVO!

:)))))

Zezajte se vi, moji severnjaci! A južnjaci u karantinu, nema nikog, ne daju izjave - to je ozbiljnost koju moramo da preuzmemo i na Severu!

Mislim da je vreme da uvedemo preddefinicijsku tišinu.

4. Mislim da je vreme da uvedemo preddefinicijsku tišinu.

Ili bre da udarimo brigu na veselje, da se napijemo pred bitku ko pravi vikinzi te da se hvalimo na sav glas? Može i tako!

5. Ili bre da udarimo brigu na veselje, da se napijemo pred bitku ko pravi vikinzi te da se hvalimo na sav glas? Može i tako!

Ja inače ne pijem... :)

6. Ja inače ne pijem... :)

...samo povedeš druga koji to obavi za tebe :)))

7. ...i natera me "na po jednu"... :)))
    E Nat, pvt.

8. Kolege, vidim dobro se zabavljate. Ako, ako. Evo tura. No već kad sam vam i piće poslao, dcx i ja promijenismo termin, mjesto u 7, u 6 noćas. Pa kad dođu dežurni, da im suptilno tutnete tu informaciju. Ja sam već Pekiju poslao pvt, te ako ne vidi on. Aj, fala vi!

9. Дебилко и Моронко и Сторма, 'оће ли то?

10. а и сторма ја мислим

11. Ha, iste defke. Mislim, nisu iste, ali na slično ciljaju.

12. Тако то ми јужњаци радимо.

13. Тако то ми јужњаци радимо.

Moram da primetim da si ti jedini autor za kojeg još ne znamo kako to radi.

(uuuu, šta ti je rekao!:)

14. Видећеш вечерас. :)

15. Okše, će te nagrdim straži! Ti ne bi trebalo da se mešaš u poslove ostalog naroda, dakle, nemaš šta da tražiš na ovom takmičenju. C,c,c... :piše pismo 998. lordu zapovedniku Džonu Snežnom:

16. Hogar i ja smo potvrdili vreme. 10 sati ujutro.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.