Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nikad gled'o film, Travolte mi!
e, hteo bih da predlozim...
da kada birate pesme, birate neke sa malo kracim stihovima...
+ 1000
Da istaknem i ja ovo. Mislim da kraći stihovi mogu izroditi raznovrsnije definicije, jer ovi duži nekako isuviše u startu upućuju na neku određenu temu. Sve čekam da se pojave dve identične definicije u nekom duelu :)
Е курац сад , има сви да се патите ко ми јадници ..... а иако ми не одговара схватам зашто су стављени баш текстови оваквог типа , да се измузе прави квалитет ,..... а можда им се само свидела песма....
Prvi znaci strahaod dolazeće sudbine? Prpa, Agi?
Ja baš mislim, što teže to bolje. Tu treba Zapata biti pa se izvući.
А тај Запата че пасти сутра !
http://www.youtube.com/watch?v=-agySlR5Zug
Prpa, Agi?
Od Maksimilijana da.
A tebe... tebe mogu da pobedim kako o'š, samo što bih voleo da te pobedim u svom stilu, a ove velike defke me teraju da budem neko drugi :)
Aj sad. Kakve su ovo fore? Nemoj meni da sutirate loptu.
Zna li se kada je meč Agi-Maksa? Bar otprilike.
To ne smem da propustim!
Ne znam, Maksimilijane... voleo bih da u viteškom duelu ponizim Agija kao Barsa Mančester, ali zdrava logika govori da on od tebe dalje neće moći.
Ok, ok... Samo nabijaj pretisak. :)
Agi, sto se mene tice, mozemo i sad da se dogovorimo?
Peki, danas sam prespavao popodnevni meč, što je zločin, a to je zato što nisam imao raspored. Možeš li, molim te, da napraviš raspored za sutra kako ništa ne bih propustio?
I ne, nisam se navukao na Kup.
Vas dvojica hoćete da me provocirate u duetu. Volim taj vid motivacije :)
Makso, šibnuh ti pevete.
oxe, previse cesto me spominjes u postovima...prebacujes breme favorita na mene lolololo ...ja sam fokusiran samo na sledeci mec, a to je laki
.......
respektujem sve, naravno.
Честитам, Колфилде. Густо је било, један минус на твоју дефку значио би друкчији исход. Ја сам дао све од себе и ово ће ми бити драгоцено искуство, хаха :)
.......
respektujem sve, naravno.
Ja gledam samo u sopstveno dvorište, ali kad sa suprotne strane Topčiderskog brda stižu saopštenja, osećam da imam moralnu obavezu prema armiji pratilaca (koja je samo optički manja od tvoje armije, a inače je moja vernija) da odgovorim.
Naravno, i ja respektujem sve, Ludi Čak je sjajan protivnik, opasan kako kratkim tako i dužim definicijama, pokušaću to da neutrališem svojim poznatim porseravanjem i primerima punim preterivanja.
OX ZVANI SAOPSTENJE!!! to je on uveo u ovaj kup...ja se uvek fokusiram na defku i protivnika a ne na forumske price. ahahahahahah
uz sav respekt naravno.
Kolfild - 40:3 - 13,33
Stiven - 51:5 - 10,2
Ovo jes' bilo baš gusto :)
Честитке Колфилду! Победио фаворита колко ми се чини, браво, браво :)
Добар си био Стеване :Д
Али не довољно.
Вас двојица са саопштењима, пу бандо лоповска, у Србији нико сем вас двојице НЕ СМЕ да узме титулу. УА БЕОГРАД!
ja ću da im pičnem minus obojici, osim ako me ne podmite dobrim definicijama :)