Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Ја и ДЦХ се договорили у 14 00 да избацимо дефке

2. Ja samo želim da se javim da sam tu i da se izvinim što nisam stigao da postavim svoju definiciju jer se zaista nisam sastavio sa kućom danas, ali, pravila su pravila, nema problema. Sve najbolje u daljnjem takmičenju!

3. Распоред за сутра:

Пфцабара/Пеки д џем - 13:00

Дебилко и Моронко/Анхор - 13:00

Џанки/ДЦХ - 14:00

Смрад Хујо/Шта Хтједох Рећи - 17:00

Лаки/Дебели пацов - 17:30

Запата/Касперказ - 19:00

Туртлбој/Стормборн - 22:00

Ово је до сад договорено.

4. Chavez
    Ja samo želim da se javim da sam tu i da se izvinim što nisam stigao da postavim svoju definiciju jer se zaista nisam sastavio sa kućom danas, ali, pravila su pravila, nema problema. Sve najbolje u daljnjem takmičenju!

Јебига, и ја се понадао да ће први дан да прође перфектно, и да се сви појаве, али ни 15/16 није лоше. .)

5. а мене и ДЦХ да убациш?

6. Само да вас обавестим да планирам да поновим сценарио из 1992. Чавез је Југославија, а ја сам Данска :))

7. Џанки, у колико сати? Ја прегледао сад тему, промакли сте ми вероватно...

8. И даље ми не пада на памет да листам 100 страна да бих сазнао нешто корисно.

9. En_Dotter
    И даље ми не пада на памет да листам 100 страна да бих сазнао нешто корисно.

Све имаш у првом посту, ништа корисно не би ни прочитао да прелисташ тих 100 страна.

10. Чисто да региструјем резултат меча Стивен/Чавез у коме Чавез није учествовао.

Стивен: 43:4 - 10.75
    Чавез: Није учествовао

Честитке Стивену, јер је његова дефиниција била уједно и најуспешнија првог дана турнира.

11. Peki, Debilko i Moronko i ja u 13:00 sutra. Izgleda da ti je promaklo.

12. Да сумирамо први дан:

http://img821.imageshack.us/img821/5000/zapadnakonferencijaedit.jpg

Честитке још једном свим победницима, и захваљујемо се на учешћу онима који завршавају такмичење већ у првом колу. :) (ал' се начеститах данас...)

13. Anchor
    Peki, Debilko i Moronko i ja u 13:00 sutra. Izgleda da ti je promaklo.

Убележено. Промакло.

14. Браво Пеки , добро ти иде организација.Иначе , како је кренуло , ја бих био задовољан и само једном победом , да имам шта да причам унуцима ....

15. U kakvi su termini, k'o u Premijer Ligi. Ima i dnevnih, i popodnevnih i večernjih.
    Jel to zbog prodaje TV prava?

16. Jok bre brdac, nego da se ne poklapa sa Jelen super ligom :))

17. Ahahaha, možda i jeste, imalo bi veću gledanost...:))
    Dobro al' to samo ne sme na domaćim kanalima, na kablu može...Čujem Englezi sa Skysports-a sada kad je gotova Premijer liga prenose samo kup nacija i Vuka kup.

18. И Ал Џазира преноси, већ су најавили. :))

19. Danas je bio na DSF-u direktan prenos Kramponom - Peki. Al ne znam šta su pričali jer nemački ne razumem...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.