Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. dzanksova mnogo lici na ovu drugu

2. Marya i ja, sutra u 4 popodne.

3. Си размишљао Шеки о томе да отвориш посебну тему где ће се само објављивати дефиниције са дуела , јер у року од одма се створи 10 спам постова па несналажљив свет не може да се снађе да их нађе на теми ..... а ова нек остане за договор , табеле и предлоге...

4. Марја Ди/Луди Чак

sutra u 16h.oke?

5. Чаки, то не би била лоша идеја. Видећу.

6. Уби ме дисиекс..честитам

7. I sa temama tu, po mogućnosti, Peki.
    Jer neki moderatori baš i nisu upućeni u takmičenje, pa da ne obrišu neku od takmičarskih defki.

8. Lullaby
    I sa temama tu, po mogućnosti, Peki.
    Jer neki moderatori baš i nisu upućeni u takmičenje, pa da ne obrišu neku od takmičarskih defki.

Од сутра, од сутра обавезно.

9. Vec se vidi jasan pobednik.

10. Hujo i ja ćemo tačno u 5 izbacit, pa eto, da prijavim..

11. Ha ha, najsmešnije dve defke do sada koje je iznedrio kup :)

12. Ja i Dedzon trasu u 7.

13. Пеки ја користим неке теме тамо са запада, па пишем неке дефке, видим Лули нешто пише коментаре, а колико се сјећам ти рече да смијемо, па ајде реци опет је л смијемо? :)

Едит: Написала ми је Лули, нема проблема.

14. Пишите, само немојте да пишете оне које су актуелне, и које се пишу данас. :)

15. Maksimilijan Morel i ja bi trebalo sutra u 13h da izbacimo defke. Tako smo se dog, samo još jednom da mi potvrdi.

16. Meni je komp bio crknut dva dana, pogubio sam konce teme. Može uput ili uput do strane na kojoj je uput?

17. jel ovde da postujemo defke kada ih napišemo?

Laki i ja sada u pola 6???

18. Договорили смо се ја и пацов да објављујемо у 17:30 , има још два минута а његова последња пре 20 .......... ал ценим да че ускоро и он тако да ћу је објавити сад.Да ли се то важи?

Едит : само пиши :)