Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Kakav duel divova ovaj koji je u toku! Pa to je Keln - Menhengladbah u prvom kolu Kupa, jebote. Očaran sam obema defkama.

2. Честитам и ја теби Пацове , ипак су нијансе пресудиле ...

И тако , мој циљ је остварен!Успео сам да остварим једну победу коју ћу да препричавам унуцима!

http://2.bp.blogspot.com/_S_2146ku_B0/TLOC8O9I8NI/AAAAAAAAACI/us-VvbqCnUc/s1600/victory+boostquotes.blogspot.com.jpg

3. Mene će najozbiljnije biti sramota da postavim svoju definiciju posle ove 2 koje su razvalile...

4. E, pa fino! Inače, mnogo mi se dopada ovo takmičenje, ako je ideja bila tvoja, Peki, svaka čast :) Oni stihovi Inspektora Blaže deluju dosta inspirativno, videćemo kako će proći :)

5. E, pa fino! Inače, mnogo mi se dopada ovo takmičenje, ako je ideja bila tvoja, Peki, svaka čast :) Oni stihovi Inspektora Blaže deluju dosta inspirativno, videćemo kako će proći :)

Моја, само моја! :))) Хвала пуно. :)

6. Биће закључана и неће бити уопште туђих постова, па ће и бити прегледнија. :)

Samo se nadaj. :)

7. Mnogo mi drago što nisam u konferenciji sa njima dvojicom. Bilo bi mi žao da ijednoga izbacim.

8. Samo se nadaj. :)

Мислио сам на немодераторске постове. :)

9. Mene će najozbiljnije biti sramota da postavim svoju definiciju posle ove 2 koje su razvalile...

Pa ti nemoj ni da postavljaš, što da se blamiraš bezveze. :)

10. Pa ti nemoj ni da postavljaš, što da se blamiraš bezveze. :)

Neka, neka, pisao sam i daleko veće gluposti od ove koja mi je u planu, izdržaću :p

11. Моја, само моја! :))) Хвала пуно. :)

Ја сам дао сличну идеју лета Господњег 2008. а Каизен реко , "занимљиво и биће у будућности" стим што сам ја предлагао да се победнику дају неке титуле које су тада биле и поени као награда :)) биле су хиљаде у питању :)) ...

Свеједно , то време је дошло ....

12. Kakve definicije u poslednjem duelu,svaka čast! Uđoh malopre slučajno na najnovije defke i pročitam "prašnjave korake",omiljenovao sam,pa sam tek došao na temu i videh da je odavde. Naravno,i druga kida. :-)

13. do sada je stivenova defka imala najveci odnos (10.75) a ove obje imaju preko 15 sad za sad. fenomenalno!

14. Peki jesi zapisao da će se moj i Oksov duel održati negde između 11:00 i 11:10 sutra? Ja nisam siguran u vezi termina jer imam kontrolu u to vreme pa kad dođem - dođem.

15. Џела, кад се сви дуели заврше данас, тек ћу онда да направим распоред за сутра.

16. preokret 20tak minuta prije kraja....

17. Napeto kao u kobasici, jedan minus bi rešio sve... Šta će biti, ljudi moji...

18. Ево сачекајте само ЛОЛ да ми се јави, ми смо заказали у 9...
    Немојте казнене дават

19. Ево ме, јел крећемо СМаре? :)

20. Оћемо? :)

Ајде сад одма :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.