Vidim da nisam jedini koji ga je tražio na transfermarktu xD
Znači, ja bih bio najsrećniji čovek na svetu kad bismo ga zaista doveli u radnički :D on se tu afirmiše i ode u ofk, odatle u partizan, pa u evropu :D reci... što je najjače, nije nemoguće da će eksplodirati, 20 godina je za golmana kao što bi za igrača bilo 17
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Saću da uradim pa ću da postaivm ovde, ček.
A mrzi me, odoh napolje po prvi put posle 2 nedelje fak jea!
E sad si me zajebao, žurim a čekam da to postaviš...grrr... Ajd prije nego što pošalješ, obavezno ostavi ovdje da vidimo kakvo je.
Ok, postaviću do 16-16:30 otprilike.
E tada već neću biti tu. :) Postavi, ali sačekaj da veliki umovi ove teme odobre da li da šalješ. :)
Ja nisam napisao, evo sad ću da počnem.
Jes' zavrsio ?:)
Ne mogu,počeo sam i ne mogu da završim, ne ide. :/
Pa daj ovo što si počeo i kako si kontao da ide tekst, mi ćemo nastaviti...
jebes mi sve ako ste vi normalni xD
ŽEREMI PADINSKA SKELA JE UZTEBE !
Xelo, kurvo moja izda ti nas!!!! Daj bar dio teksta, ako si išta napisao. Završiću ja, samo mi treba početak :)
Jeremija u srcu!
imghttp://www.dodaj.rs/f/j/Bl/4uvUJrZe/zeremi.png/img
idite open in new tab
Vidim da nisam jedini koji ga je tražio na transfermarktu xD
Znači, ja bih bio najsrećniji čovek na svetu kad bismo ga zaista doveli u radnički :D on se tu afirmiše i ode u ofk, odatle u partizan, pa u evropu :D reci... što je najjače, nije nemoguće da će eksplodirati, 20 godina je za golmana kao što bi za igrača bilo 17
I aj nek neko smisli punu Žeremijevu pesmu, i o njegovim konkurentima.
НАД ГРЕНОБЛОМ ЖИВА ВАТРА СЕВА!
Како иде са чланком? Оће бити шта за новине?
ŽEREMI OPLODI ME
Xelo, izdajniče Džeremajskog roda!!!!!