Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. A dobro, predati se neprijatelju je posljednja stvar koju će jedan oficir uraditi.

2. Dobro, stvarno vise postaje trulo da se zezamo. Ovo je ozbiljna tema.
    Bez zajebavanja sada.

3. Да сам ја био у питању, без обзира на то да ли сам крив или нисам, пријавио бих се сам, па бих се бранио како знам и умем, и нико због мене не би извлачио дебљи крај.

Шешељ је ментол и србенда, и за његову политику имам 0% разумевања, али риспект за њега што се сам изручио.

Апсолутно. Што није био херој до краја, а не Комадић

4. a i cvrsto sam ubedjen da ce vazni ljudi iz Jevropskog Zapada,Iz Nederlande procitati ova nasa sranja.. i da ce osloboditi Mladica.. zapamtite.. OD NAS ZAVISI

5. A na Federalnoj tv se ne skidaju iz Srebrenice.

Jebote, kakvo licemjerstvo! Dovesti osvjedočenog ratnog zločinca Sefera Halilovića, da priča o hapšenju drugog navodnog zločinca....

6. A šta ako nije uhapšen?Našli neko starčište koje liči na njega...

7. Uclanio sam se u grupu cekam najavu nereda :D

8. Daj ne sprdajte se.. Bas zbog toga sto se krio on je heroj jer je jos uvek pokazivao neki bunt i neki otpor protiv svih.. a sto se tice toga oni su verovatno i znali gde se krije Mladic samo su cekali da ga izruce kada im nesto bude trebalo od Jevrope.. A MENE SU ZATVARALI SAMO ZATO STO SAM VIKAO ZIVEO STALJIN I SVETSKA REVOLUCIJA !!!!!!!!

9. ma kurac nije uhapsen..mislis ti da su oni jutros saznali da je on tu..merkali su situaciju kada je dobro da ga "uhapse"

10. Daj ne sprdajte se.. Bas zbog toga sto se krio on je heroj jer je jos uvek pokazivao neki bunt i neki otpor protiv svih..

Да, то су ти хероји што се крију. :)))

11. Па и ја се поносим својом националношћу и свим младићима наше земље. О девојкама да не говоримо...

12. @Џими Plakao sam kad je pala Sekuritatea ;)

13. Не може Европа да се купи Младићем. Ми морамо да постанемо Европа.

14. Pa kakav je to sud? Nema smisla da se troše riječi na smijuriju od tog Haga. Ali ljudi zdravo za gotovo uzimaju cijelu priču o Mladiću. Ne zanima ih kako je i šta bilo. Tu je b92 i ostali mediji i političari koji tuše sa pričom o EU i oni kako kažu tako je. Kao kad prolazite kraj bogalja na ulici, pa aj što mu ne date koji dinar, nego i okrećete glavu od njega, da ga ne gledate.

15. Jes sad je mladic jedini krivi na genocid, ja licno mislim da je on zrtveno jagnje i da se zato krio, zivo me zanima kako ce izgledati sudjenje.

16. Ljudi,ne ginu nam rezervati za jedno 20 godina.Odosmo u kurac.Eto,sada će da se protestuje zbog Ratka a šta je sa PDV-om na stvari za bebe?Je l da se jebem sa tim?Samo nam skreću pažnju,Ratko je ionako završio svoje.