Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. Daj bre Džimi sada preteruješ.Ja mislim da bi se ti predao objektivnom Haškom tribunalu.Čoveče,da je Šeki kriv najebao bi odmah a oni još uvek ništa ne mogu da mu nađu.Kakvi Šešeljevi ratni zločini,čovek je bio obična mlatišuma.Da se ne lažemo.

2. Samo nam skreću pažnju

već godinama.
    -samo ti juri svoj rep u krug,dok ti ja otimam večeru.

3. E Bilbao tu je nasa greska, umesto da smo ustajali svaki put kad nesto nije bilo u redu imali bi neku drzavu, a sta god pricali o srbendama mozda ne znaju mnogo ali svaki put ustaju za svoje misljenje, sad nece nista uraditi ali 16000 za air max je mnogo.

4. Ja mislim da bi se ti predao objektivnom Haškom tribunalu.

Па, бих, да знам да неко други зависи од мене и да ће због моје непредаје да испашта.
    Плус, кад бих имао 70 година, не бих се двоумио. Шта има да изгуби човек од 70 година? :)

5. Čoveče,cene skaču kao nenormalne a narod gleda Farmu i Turke,niko ništa!Sedimo kući i kukamo i ništa ne radimo.Pa da se angažuju onako kao što su se angažovali oko Parade i sve po gradu porazbijaju znaš kad bi digli cene?Kurac malo!Vidi malo kako se to radi u Grčkoj,Francuskoj i Danskoj.

6. Dozivotno sudjenje. Pa dobro Dzimi posto smo svi zavisili od ovoga kako se nas polozaj sad promenio?

7. Hehehe,ja mislim da je sve zavisilo od Ratka.Navlakuša batice moj,da ga malo pripeče savest ali nije lud matori bio.A šta smo dobili sada kada smo ga predali,kada više nismo taoci?Džimi,nadam se da ne troluješ opet:)

8. Dozivotno sudjenje. Pa dobro Dzimi posto smo svi zavisili od ovoga kako se nas polozaj sad promenio?

Није се променио, а можда и неће да се промени. Не знам. С друге стране, можда хоће да се промени набоље, ко зна.

У сваком случају, човек је добро знао да је његово изручење један од услова за нека чланства и бла бла... И у сваком случају, био је себичан јако.

9. Svaljuju svoju nesposobnost i lopovluk na Ratka.Sad ce da mu nakace i Kolubaru,i akcije i Koridor...Mazu nam oci ponovo.

10. A sta kazu sad iz EU,malopre sam napisao.Ratko nije toliko bitan na ulazak Srbije u EU...Ala su nas ispalili,MOSHA bato!

11. Džimi, aj troluj suptilnije ili nemoj nikako.

12. Џиме, не можемо у Јевропу док се не реши статус Косова. А док се то питање не реши, он ће три пута да одапне. У ЕУ не може земља која нема јасно дефинисане границе. Толико о кандидатури и свему томе. Нама ће бити исти курац, и овако и онако. Мада погледај мој претходни пост. Да не куцам опет.

13. Десна рука му је неупотребљива а шаљу га у самицу!

14. Sad jedno mesec dana nece da se pominje porast cena :)

15. Ја мислим да што се њих тиче, границе су дефинисане најјасније, а улазак у ЕУ ће да нам потуре као признање Косова, што није далеко од истине, јер ће и Србија и Косово исти дан ући у ЕУ, а онда нема назад.

16. Jedno se vidi - Srbima u Bosni nije svejedno, ovima u Srbiji puca kurac.

17. Da se vi skolovani sta pitate, otisla bi i Srbija i Srbi u kurac.

18. Ја сам из Војводине, нама је у ДНК бол у фалусу.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.