U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
То онај што је у писмима супрузи тврдио како ће Руси бити добри робови на Аријевским плантажама?
Не, нису Срби проклет народ, већ најебавају због таквих као ти.
Ма, ми Срби можемо само да пушимо.
Мене не занима Ервин Ромел, дечко.
И не можеш да кажеш да је све радио на своју руку!
Добио је наредбу, само ју је инпровизовао на свој начин.
Naravno da ne mogu, niko njih nije terao sa ognjišta (Izuzev ovih sa Kosova), i kad ti dodje čovek i kaže: Ovo ovde je srpska zemlja i branićemo je do poslednjeg vojnika, i ti posle ne misliš da je heroj.
Здравко пусти га, или тролује или је из лијепе њи'ове.
Не знам да ли је неко поставио, мислим да је ово разлог хапшења:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=05&dd=26&nav_category=1262&nav_id=514593
Вест постављена данас око 11...
kad pomislim samo koliko smo sranja prošli i ko zna koliko ćemo još da prođemo i koliko su ljudi otupeli,neobaveštenost i duvanje u tuđ kazan non-stop i koliko apatija vlada,mogu samo da kažem da mi je žao.
ФИЛОЗОФЕ....
нисам у праву, шта? Објасни ми што најебавамо ако смо сви ко ја? Зато што не дозвољавамо да нас дркају сви са стране, и зато што бунтовно реагујемо на сва срања која нам праве.....
Ја одооооо... а ти ЛЕПО изнеси своје мишљење, објасни где грешим али немој да пљујеш са стране оне који не мисле ко ти, ПРЕПАМЕТНИ ЧОВЕЧЕ....... да не би чке почео да `мим :)
Мо'ш мислити.
Зашто његова дивизија није никад оптужена за ратне злочине? Човек је одбио да депортује на хиљаде Јевреја у логоре.
Ја киту сечем ако Младић није са задовољством очистио Сребреницу, а камоли да му је пало на памет да се оглуши о наређење.
Хаха, десет миља јура, као газда. :) Плушчина за њега.
А МИНУС ЗА ТЕБЕ ЏИМИ !
Не кењај да је неко уз'о кинту за ово? Који цар. Алал му курац, у здравље да ги потроши.
10 miliona.... Eeeee.... Koliko je to leba... Ja bi ga na ledjima preneo do haga za te pare al dobro sad...
А реално, Милорад Комадић? Где је ту оригиналност? Дабић ми је баш био симпа!
Здравје! :)
Није да се не најежиш кад каже: "Браћо Срби и сестре Србкиње. Најзад је дошао и тај дан да се после буне противу дахија Турцима осветимо на овом простору. Данас на велики српски празник Петровдан, ја поклањам српском народу овај град Сребреницу."
Реално. Него, је л' су изашле неке фотке да видимо како изгледа, да л' је и он пустио неку брадурину.
E moj peki ako dobije pare od Srbije bice dobro... A zivo me zanima odakle ce to da isplate (nemaju fond za to ko zna sta ce da urade da pokriju trosak) ali mislim da ce mu ameri odma isplatiti svoja 4 milionceta.
Јеботе, ја капирам да га пријавим би ме спречило једино то што су вероватно док им је био добар у штеку они који би пријавили да су га видели завршили неславно. Иначе, кад би ми неко рекао ево ти 100.000 еура, пријавио би' их све.