Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Не нађох слике, ал' кажу да ни браду пустио није. Ал' ајд бар да му признамо фору са полуодузетом руком!
Зар није међународна потерница била расписана? Не добија паре од Србије, колико знам.
Ја да сам знао где је Младић, пријавио би' га и за џ, зато што је чка.
Al najjace je da ce dati 20% kao porez pa kad mu kazu evo ti 8 miliona, u mad?
ал у томе је проблем што исти Хрвати не би продали своје генерале ни за какве паре иако су правили можда и већа срања од нас.
ал зато Србе боли курац, продали би се за нови главић !!
..........лик је добио 10 милки, нови идентитет, и остало........ал је остао ВНОГО од човека.
Ништа ми од овога немамо што су га ухапсили, Тадић сад има причу за јавност како је нешто успео за ових милион година колико је на власти, а глуп народ ће сад да трипује Европску унију и бољи живот.
Неће нама никад бити бољи живот док се ми не променимо.
АЕ ЗДРАВКО.
Чуо сам да физички изглед није мењао, изузев што је јако, јако остарио.
Не сери, Здравко, продао би га за много мање. Србија неће никуд због таквих лажних моралиста, а не због оних које боли курац за Ратка.
Не би курац. Шта, они су као неки ултра мега гига поносан народ? :)) Смешно.
Паре врте тамо где бургија неће.
Искрено, ја га не бих издао ни за 15 милиона.
nisu još izbacili slike.
ko zna,možda je i država "dobila" tih 10 miliona da pokrije rupe u budžetu,ništa me ne bi čudilo.
Dzimi raspisana je, Srbija 6 iz budzeta (sigurno) a amerika 4 miliona evra\dolara mislim da je amerima on od smrti bin ladena drzavni neprijatelj 1, ko li je sad? Kad se sve sabere i oduzme 8 miliona.
Још ми реци да ниси видео њихов тродневни протест кад су оног њиховог ухапсили и мењај ник у Коштуница. :)
Da, oni su hiper sega mega ultra giga ponosan narod. Da smo mi bar četvrtinu takvi, gde bi nam kraj bio...
Чекај, лик је био официр у војсци која је спроводила Хитлерове планове. Ај нек буде и да није депортовао Јевреје (вермахт и није, чини ми се, био задужен за то, ал можда грешим), индиректно је учествовао у свему томе. Окренуо се против газде тек кад је видео да ће одвући уберменш у пропаст, не због неслагања са идеологијом.
Е јебига сад... користиш лика који се слагао са поробљавањем другог народа, које би укључивало и понеко умирање од глади и раубовања, а овамо Комадића оптужујеш да није био нарочито етичан?
Marya dee jedino 4 od amera ako je ovaj sto ga je prijavio neobavesten.
ma,talili se oni fino sve zajedno,garant idu svi zajedno na neki krkanluk uskoro i prepričavaju jedni drugima fore,po fazonu: a,sam bio uverljiv,ni brk mi se nije nasmejao?
Видео сам. Не бих то назвао хрватским народом, него хрватском жгадијом из најнижих слојева (исти такви ће и код нас да демонстрирају због Младића). У сваком случају, није репрезентативан примерак.
Чуј, рупе неко да попуни са 10 милиона. :) Па, само један кабл за мост преко Аде кошта толико. :)
mi smo i navikli na siću.
sećam se kad mi je drug pre par godina pričao da je firma neka u kojoj mu ćale radi dobila bingo,jer država nije imala da im isplati neki zaostali dug.svi znali tamo za to.i,šta sad?bruka.
Толико о Хрватима.
Ок Џими. А јеси ли гледао пренос на ХРТ-у? Реци ми и да ХРТ није глас државне политике и народа?
MOJ PREDSEDNIK!
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/249944_100813090012602_100812493345995_5155_5717601_n.jpg
То већ не знам. Врло мало гледам ТВ, а ХРТ још мање. :)
Безвредан, шовинистички цитат.