Predlog: "Plutajući" rangovi

1. Sta kazete da rangovi budu ne zasnovani na fiksnom broju, nego "plutajuci"?
    Znaci, da i dalje budu kao sto su sada, ali da UVEK bude samo jedan Chuck Norris, a taj je onaj ko trenutno ima najvecu apsolutnu popularnost. Znaci taj neko bi trenutno bio kurd.
    E onda, sledeci rang na dole je onaj ko ima recimo preko 50% ili koliko vec god posto kurdovljeve populrnosti i tako dalje niz rangove.
    Trebao bi samo neki primenjeni matematicar da izracuna odnose za sve rangove koji postoje i da kaizen to nekako skarabudzi u program. I onda, na osnovu apsolutne popularnosti Caka, menja se prema tom odnosu i apsolutna popularnost potrebna za dostizanje odredjenog ranga. Tako bi rangovi najzad dobili neki smisao.
    Fora sa ovim rangovima bi bila i ta sto bi ti rang nekada opao iako ti popularnost raste.

2. Napravićeš od svega toga F1 "Veliku Nagradu Vukajlije" :)
    Podržavam Vučino:)

3. Предлог ми се свиђа, још да нађемо примењеног математичара :)

4. ja sam osvojio prvo mesto na okruznom u petom razredu

5. Meni je razredna poklonila cetvorku, ali bi valjalo.

6. ja podrzavam ali nemam pojam o cemu se radi zato sto me mrzi da citam :)

7. Ja ovo podrzavam i dajte mi nedelju dana da ovo izracunam.:D
    A,ti che-vu ako bi mogao da mi ovo sto detaljnije pojasnis na PVT-u bilo bi super.

8. a be ljudi, to se lako racuna.
    samo uzmes, prvi rang chuck norris x poena
    drugi rang (7/8)x itd, u zavisnosti kako su sad naredjani.

Prosto. Podrzavam.

9. e procitao sam i super je

10. Ne podržavam, zato što je napisao "rang" umjesto "rank". Samo, da se ovo izračuna trebaće neki jak digitron...

11. @celt: upravo tako. Ma ne treba nikakav superkomjuter da se ovo izracuna, samo volja. Zato sa i rekao "primenjeni" matematicar, neko kome nece biti mrsko. Mozda sam trebao da napisem "primljeni matematicar":)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.