Beleške na ekranu

1. Ovo je malo tupavo, al' jebiga
    Treba mi neka aplikacija ili još bolje gadžet na windowsu, sedmica je u pitanju, a da je u vidu onih žutih stick note papirića. Ja to imam na lap topu na Meku, i zove se "Stickies". Ne znam ovde da nadžem ili odakle da skinem, a pravo da vam kažem ne preturaju mi se mnogo ti sajtovi sa tim glupostima da navučem nekog trojanca ni za šta.
    El zna neko dobar stick note gadžet?

2. Jel si probala da kucaš u guglu?

3. Probaj da potražiš sticky notes u kompu.

4. Zamisi gugl, kao što rekoh neću da skidam svašta, pitam el neko nešto koristi konstantno, sigurno ima neka fabrička a ja nemam pojma gde to čuči, jer sam dugo bila na linuxu, a na mek sam navikla, a treba mi što bi se reklo odmah.

5. Idi u All programs, pa u Accessories, pa u Sticky Notes. Samo će ti iskočiti na Desktop.

6. Piše na netu da je u accessoriesu ali meni ih tamo nema... Sad ću da ih nadžem, znači sticky notes su original winove, hvala.
    edit: fala natnat, meni nešto izgleda nije ok sa accessoriesom imam samo 2 programa tamo. Fakin vindouz. :D

7. Nema na čemu. Sigurna sam da ćeš ga ugledati.

8. Nađila u nekom kurcu na disku c, pa sam ih pinovala dole, nemam se kad jebati sa accessoriesom da vidim šta mu je, mada me ne bi čudilo ni da sam ga ja počistila nekad. Volim kao admin da upadnem u vindous i obrišem pola jer je nepotrebno :D :D

Turiću lok, hvala svima

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.