Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Коначно да неко скупи муда и каже што сви одавно знамо.
Подела Косова - да !
Да спасимо што се спасти може, кад већ у говнима. Да узмемо део колико толико насељен Србима, реално гледано цело Косово би свакако било нереално данас за Србију, јер не би могли одржати стабилан регион у коме нема ни 8 % Срба.
Za podelu Kosova ne znam, ali ti Jovicicu covece stalno neke teske teme potezes. Popij pivo...iskuliraj
Od onog Dacica,jos ce postati i kvalitetan politicar....
Ako ćete iskreno, Dačić mi je trenutno jedan od najsimpatičnijih likova na političkoj sceni Srbije, ali jednostavno NE MOGU da zaboravim Slobino naslijeđe i trebalo bi još dosta vremena proteći u kome bi Dačić vodio dobru i ispravnu politiku da bi čak i pomislio da glasam za njega.
http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/dacic-kosovo-deliti-sa-albanijom-93482.php
Pa njihov bezobrazluk dostiže vasionske visine!!!!!!!
Nije to bezobrazluk,vec realnost!
Sve mi se vise javlja misao u glavi,da je cela ova prica oko Kosova samo dimna zavesa,zato sto je Kosovo davno izgubljeno,vec da je ovo priprema za pripajanje Republike Srpske nasoj zemlji.Ako se to ostvari ,barem cemo dobiti jedan prostor,koji je daleko vredniji od Kosova,a i resicemo problem sa siptarima.Verujem da se iza kulisa to dogovara sa medjunarodnom zajednicom vec godinama,a sve ovo sto se desava je priprema za to.To sto neki placu zbog takozvanih "svetinja",njihov je problem i neka placu ako ne zele da prihvate realnost.
Iskreno ne bih imao nista protiv da se na nekom fiktivnom referendumu izjasnim za pripajanje RS Srbiji,a da zauzvrat siptarima poklonimo Kosovo!
Izjava koju je dao Dacic je potpuno na mestu,jer mi se cini da je iskrena,a pre svega realna!
Не лупетај глупости, талентовано глупи човече.
Buksno realno jeste...dole se gamad razmnožila, jedino da puste vojsku da napalm bombama očiste teritoriju pa onda da se nasele ljudi.....
Kakve gluposti, dobro čovjek kaže. Možda sam prostor nije vrijedniji, ali je sigurno u većem interesu Srbije da dobije RS, nego Kosovo, jer u RS, za razliku od Kosova, žive Srbi, koji Srbiju doživljavaju kao maticu i žele da joj se pripoje.
А шта да кажем ја, који сам са косова, који желим назад у свој дом?!
Ја причам за свој интерес, а за интересе ове земље и овог народа (који су довели до губитка косова) ме боли курац.
Да, а зашто? Зато што су људи који причају о губљењу косова као реалношћу гамад. Док је таквих (а све ВАС је више), од Србије ће остати само сплав на савском кеју.
http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/dacic-kosovo-deliti-sa-albanijom-93482.php
Pa njihov bezobrazluk dostiže vasionske visine!!!!!!!
Zašto? Kakav bezobrazluk? Jedino možda ako si mislio na bezobraznu promenu politike SPS-a, to onda stoji.
Izjava koju je dao Dacic je potpuno na mestu,jer mi se cini da je iskrena,a pre svega realna!
Slažem se, mada sam ipak za podelu jer i dole ima Srba.
Pa, poistovećuju Šiptare sa gamadima, što mi i nije teško da pojmim. :)
Само вас гледам. Нико никад није ни био на косову (част изузецима), а одрекли би га се тек тако..
Pa nismo bili, tačno je. Baš zato bismo ga se i odrekli na moramo. Jer, razlog zbog kojeg nismo bili je tolika rulja agresivnih Šiptara dole.
Strašno je što se sada Ivica zalaže za podelu Kosova kao realnost, kada je politika njegovog SPS-a i njegovog Slobodana dovela do sadašnjeg stanja.
Mada, bilo bi strašno i da se sada Ivica busa u grudi i da tvrdi da je Kosovo srce Srbije, kada je politika njegovog SPS-a i njegovog Slobodana dovela do sadašnjeg stanja.
U stvari, kada bolje razmislim, najstrašnije je što Ivica uopšte ima priliku da kaže za šta se zalaže, kada je politika njegovog SPS-a i njegovog Slobodana dovela do sadašnjeg stanja.
Сам си признао, немаш појма о косову.
Тако да ово
Нема везе с'мозгом. Нисам спомињао одлазак на косово након рата, већ пре. Кад је то било наше. Е капираш, ја сам тамо живео доста дуго, погинуло ми је доста родбине доле у рату, као што је верујем и неком од вас. Е, сад, ти мени хоћеш да наметнеш да је признавање косова реалност, и поред толико изгубљених живота зарад косова? Не.
Može mu se možda progledati kroz prste jer je za vrijeme Slobe bio mlad i zelen, bez mnogo uticaja.
Gamby mrzi me da se raspravaljam.....
Okle pravo Albaniji da pregovara sa nama o našoj teritoriji koja nikad nije bila u njivom posedu....
Šta sad Ukrajina treba da pregovara sa Kanadom o jednoj kanadskoj državi (ne sećam se tačno kojoj) jer u njoj živi većinsko ukrajinsko stanovništvo?
A bezobrazan je zato što onako pederski pripremaju teren da priznaju Kosovo....ista stvar kao i sa Mladićem i Karadzićem.......
Nisam ja rekao da sam za priznavanje, ali da moram da biram izmedju RS i Kosova, izabrao bih RS, jer tamo živi više Srba. Nisam emotivno vezan za Kosovo, kao ni za RS, jer nisam bio ni u jednoj. Ja sam za podelu Kosova, a ne priznavanje celog Šiptarima. Svakom svoj deo i a u pičku materinu, da završimo više sa tim.
Šta sad Ukrajina treba da pregovara sa Kanadom o jednoj kanadskoj državi (ne sećam se tačno kojoj) jer u njoj živi većinsko ukrajinsko stanovništvo?
Nije uopšte nova pojava da se otcepi teritorija koja ima većinu u odredjenoj pokrajini, a manjinu u državi. Imaš slučaj Pakistana, na primer. Ne opravdavam, ali realno koji će ti kurac toliki Šiptari u državi, koji bi samo nastavili da se kote?
Podela, granice, vize koje ne mogu da dobiju i a u kurac.