Оксе мислио сам на то твоје помињање највећег успеха у најпопуларнијем спроту у нашој земљи икада. :) Може ли Партизан да освоји нешто а да се поспрдно не помиње Бари и то како је био пре двајс година?
Свака част момцима иначе. ЈЕБИ ЖАБАРЕ!
Хаха то је најјаче. Саће друг десет дана да ми се курчи о томе, а јебеш ми све ако зна 4 играча Партизана да наброји. :)
pff.. peki.. al' si nas zajebao.. :D
Тражио човек на пвт, озбиљно.
pa šta?
taman sam se ponadala da će neki pičkopaćenik da poveruje da sam osamnaestogodišnja plavuša i da me fino izlajkuje :/
peki, murš.
A ja se taman zaukala :)
Trazio sam mnogo ste....hmmm ne mogu da nadjem prikladnu rec a da ne budem banovan.
Hvala na ucescu :: Tararo imas prelepe noge,christine lajkujem te.
poruka za kelta.
majku mu.
u fakin si italiji. i to s' ribom. a uz to treba da pišeš i doktorat.
zajebi vukajliju. aman!
you'll thank me later.
hehe,
pa sta cu, evo me izlezavam se u krevetu, cekam da dodje dorucak, pa ovog drugara da dodje kuci s posla pa da idemo svi na plazu?
trebali smo da idemo u rim danas, al cu da se odmorim malo, pa sutra ujutru.
a i nolajfer sam nevidjeni, pa sta?
ma ću tebe da bijem, s' čuo?? da se opametiš! :D
odo' sad da jedem pa d' učim -.-
dok neki 'ladite jaja na meditaranu, neki štrebamo za prijemni -.-
Mene je stvarno sramota sto ovako nesto postoji... Smejem se dok citam, a znam da bi trebalo da placem. Pa i jebeni Mitbasteri su opovrgli to za uticaj muzike na biljke, pustali su det metal i klasiku i tisinu i nema velike razlike.
e pa nije. utvrdili su da su biljčice koje su slušale metal bile više, sa više plodova :)))
Ne znam ko je pitao, nesto za muziku koju je Virtual kacio. Imas na temi Funk rok, Bluz, Dzez i Rok. Potrazi malo po podforumu Muzika.
poruka za Kristinu-pa moram i ja da se malo odmorim od Kelta...a posto vec nece svoje lenjo dupe da proseta negde, najlakse je da ga posaljem na vukajliju!
dobro, bre, snajke, će se odmaraš od njega, ima vremena :D
Pitanje za modove, jer oni sve znaju.
Da li je ovo muško ili žensko?
http://vukajlija.com/recnik/autori/22552
Pola komentara je pisalo u muškom rodu, pola u ženskom.
Ne znam kako da mu/joj se obraćam.
Кад пише "Вук21", онда је мушко. Кад пише "Вучица21", онда је женско. Капирам да деле налог.
Wojtek, sta bi sa onim prajvat trekerima i torentima?
E, oduvek sam hteo da pitam moderatore, a nikako da se setim:
Š'a ima?
Zašto mi na mobilnom kad piše foto onda je video?
Zašto mi je zaključana tema?
prebacite je u zezanje, ako ste tolki fanovi Balaševića!
Ватерпололо. :)
Добро, ја рек'о да није неки светски популарнији спорт, типа, прескакање козлића.
Али добро, лепо је то. Честитке свим навијачима Партизана, верно су пратили свој ватерполо тим целе сезоне, нека уживају! :)