Prijava

Blek, da li ćeš praviti svadbu kad se budeš ženio? :))

Danas sam šibnuo nekog paramecijuma samo. fmn, ne znam, daleko je taj dan :)

Електро викај!

A dobro, imaš vremena, što da žuriš... :) Ne znam ni što sam te baš to pitala, ali vidim da si rad da odgovaraš, nemam pojma :)

Idi bre Urke u kurac, kao da te je neko klao kašikom? Šta ti je to na avataru?

Терминатор вижн!

Aha jel vidiš ribam kroz odeću sa tim?

То предатор може, ја само видим дал је оригинал крпица!
Јбг, не може све...

Нисам дуго био на сајту, пошто сам ишао на море у Грчку. Било је феноменално, свашта сам обишао. Што на самој обали мора, што у унутрашњости Епира, а најсмешнији ми је био неки Енглез из Лондона што се сав зајапурио од беса што има нека рупа на путу. Ја мислио нешто му упало у рупу, па хоће да му неко млађи потражи, а њему смета то што они помажу Грчку, а ови неће да плате two blokes да затрпају рупу. А каже како је Тито чинио много добру ствар што је успевао да држи на окупу све те народе, па онда наброји све народе да се види да познаје. А ја њему кажем да сам овде паркирао и пожелим му леп дан. Што мислим да је било врло коректно са моје стране. Па бих волео да ми неко у кратким цртама опише шта се дешавало на форуму од 10. јуна па на овамо. Ја ћу прочитати одабране дефиниције, а ви ако имате неку да предложите било би баш лепо. Може и постер.

Избило је неко пиздење око бановања, прво кад је Мрмун бановао, онда кад је Милица бановала. Али оно... Класично хистерисање нолајферско, деси се свима, ако ме разумеш. :)

Аха. Фала на одговору. Претпостављам да ако погледам тему питање автор одговор модератор све ће ми бити јасно. Штавише, та тема би требало увек да буде откључана, макар ви не одговарали, пошто може свако кад се врати са одмора то да прегледа и да буде у току. Мислим, ако хоће да буде у току.

pa i da je zaključana ima prozor :)

Па може да буде да ВЦ нема прозор. А тамо је најзанимљивије. Или да се закључа кад ја кренем у Грчку к'о што сам сад био, а к'о што сад није закључана, па кад се вратим к'о што сам се јутрос вратио, а жалбе и утисци се разлију на друге теме које је тешко пратити, а к'о што се сад нису разлиле, јер тема није закључана.

Схто сте ми избрисали дефку, таман сам кренуо у филозофску расправу са самим собом...
http://vukajlija.com/strana/ne-postoji#comment_1196791