Prozivanje džindžera

1. Vukašine, daću ti jedan savet koji je meni onomad keva dala kad me poslala na fakultet - ne pravi budalu od sebe.

2. e vukasine mozes ti trolovati ili raditi sta hoces i biti i ridj i plav i crn.... nama je jednostavno lijepo da se sprdamo sa jednim glupakom kao sto si ti.... sam si se sebi posrao na glavu kad si ovu temu otvorio...
    a ako hoces da se trolovanjem bavis onda prvo malo vjezbaj jer ti ovde to bas i nije uspjelo

3. Stvarno, ja sam čitajući tvoje komentare došao do zaključka da si plakao u sobi dok si čitao kako te prozivaju!
    Sam si sebi to namestio svojom glupošću, sam se izbori sa tim!

Mislim da ste se zabavili dosta :)
    I ja sam se zabavio :D

Izveštačeniji smajli u životu nisam video!

Nemoj da primaš sve to k srcu, nisi ti kriv što si džindžer! Jebi ga, nauči da živiš s tim, možda nađeš neku debelu džindžerku (ups, pleonazam) za par godina, pa se skućite i imate puno džindžer dece?

4. да ли те боли душа након што видиш овакве коментаре?

А не чекај, ти немаш душу...

5. Ha, meni je zao sto ima idiota koji ne kapiraju da ste vi pravili idiote od sebe, i prozivali me, a meni je samo bilo zanimljivo :)
    Niti sam plakao, niti mi je smetalo, jednostavno je bilo smesno koliko su se neki ljudi primili. A takodje mi je zao ljudi koji i dalje tvrde da sam glup, jer sam sam toliko glup, i da je tema toliko glupa ne bi ni pisali komentare, jednostavno bi iskulirali, ili je to jace od vas? Mozda zato sto ste idioti? Necu da vredjam, nije fora :)
    A i kad vidim komentare ove plavuse, samo pomislim na njenu dojku i sve joj je oprosteno :)

6. Vukašine, glup si.

Traži od đavola da ti proda koju dušu, ima ih on dosta. Ali sumnjam da će pristati na trejd.

7. Zašto vi dzindzeri jednostavno ne osnujete svoju posebnu državu gde ćete da živite samo vi nakaz....msm dzindzeri? tu ćete biti svi jednako ružni i niko vas neće podjebavati.

8. trolololol...
    Koji je ovo kurac? I na brdovitom Balkanu sada mrzimo Dzindzere? Eeeeee, Srbijo, medju govedima... I ti si pocela da pratis zapadnjacke trendove... :\

9. Jel vi znate kako je nastala ova tema?! Eo da vam kazem: Na jednoj drugoj temi su poceli da me smaraju, i poceli su da dave temu, tema nije bila namenjena da mene zajebavaju, i onda je neko rekao da odjebu, nisu hteli, i ja sam samo hteo da spasim onu temu, i uspeo sam, ona tema je ziva, a ovde trolujem, i boli me pajko :)

Nisam ja samo tako odlucio da napravim temu da bih se reklamirao :)

10. Ne, grešiš, onu temu si oslobodio, a MI ovde trolujemo, i to nikog drugog do tebe!
    Štaš, život je takav, naročito kad si džindžer!

Ali mora ti se priznati, osim par pomalo tužnih postova, uglavnom si se dobro držao pokušavajući da okreneš priču na drugu stranu!

Boli te pajko, nemaš dušu, ne dodiruje te sve ovo, je l' tako?

EDIT:

Znam, i meni, ali vidis da su se likovi nalozili mnogo, a ja se kurcim kako ja ovo, ja ono, ustvari sam trolcina ona najgora xD

Vala jesi loš trol, mora ti se priznati!

11. Koliko ljudi se primilo na ovo sve?
    Ti kapiras koliko ste vi idioti kad vas ja sve okupim na jednoj temi?
    I onda vi trolujete mene?
    Covece moj, prebroj koliko budala je doslo ovde da mi kaze da sam ruzan, debeo, da sam glup, da sam jednostavno dzindzer...
    I onda ste vi trolovi, a ja zrtva?
    CrnaBo je prva ukapirala. Njoj bambi, a vi ste svi pali :)

12. I dalje si fail trol dzabe pokusavas da se izvadis ispalio si se

13. Ti kapiras koliko ste vi idioti kad vas ja sve okupim na jednoj temi?

ali ti ćeš sutra ujutro da ustaneš i svejedno ćeš da budeš dzindzer i dalje...:/

14. Opet ti bojane, pa ti si ispao najveca przenica ovde, nalozio si se kao mladi majmun :)
    Ja cu zauvek biti dzindzer, svidjalo se to vama ili ne :)
    Ja sam vas sve ljudi trolovao, i ne morate da priznate, kazite sta hocete, ukapirali ste i sami da ste idioti :)

15. Brate, čemu takav ton?

http://www4.slikomat.com/11/0529/rdz-.png

Pokušavaš da napraviš ime kao StefanKostić?

Ti si bolestan, pre bih rekla, željan pažnje i hvalospeva o tvojoj posebnosti.

Svaka joj čast, ukapirala je!

16. Eto, neki su se toliko primili da su i slike pravili :)
    I onda ste vi mene trolovali?
    Ej bolidi, opustite seee :D

17. Ne, ja nisam ni znao za StefanKostic-a, tek danas sam saznao za njega. Lik je awesome, ja sam ridj, ja imam prednost :)

A i nisam mislio na taj deo, ali vidim da se vi idioti vatate za slamku :)

18. Eto, neki su se toliko primili da su i slike pravili :)
    I onda ste vi mene trolovali?

Da, pa vidiš, tako to obično funkcioniše, onaj ko troluje pravi slike?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.