Prozivanje džindžera

1. ti da trolujes ne bi vredjao vredjas iz prostog razloga jer si isprovociran smesno je to sto pokusavas da dokazes da si mudriji od 50 ljudi a nije tako zao mi te je to sam vec par puta rekao i opet to isticem

2. O boze, ja ne vredjam, jel tebi uvreda kad kazem idiot?
    Ja to vama od milja.
    Da, ja sam danas trolovao 50 ljudi, koji su se mnogo primili.

3. Procitaj sve ponovo ujutru kad ti se glava ohladi pa mozda i skontas da si imbecil...

4. Mislim da ste se zabavili dosta :)
    I ja sam se zabavio :D

Možda ja grešim, ali ja sam to protumačio kao:

Ne više, molim vas! Ostavite me na miru! Ne mogu to da podnesem, molim vas prestanite! MOLIM VAS!

5. Nemam ja sta da citam, ja sam ovde okupio 50 ljudi, koji su me hejtovali, a ni sami ne znaju zasto, i niko ne zna da sam spasavao jednu drugu temu, a pritom trolovao vas, masu ljudi, koji misle da su kul sto meni pokusavaju nesto da objase, a ne znaju koliko su imbecili sto i dalje pokusavaju :)
    Vi ste braco moja pali, vas je zajebao jedan jedini dzindzer :)

6. niko ne zna da sam spasavao jednu drugu temu

Ma ti si diskretni heroj, jebo te!
    Svaka čast, daleko si dogurao za jednog džindžera! Spasao si temu, mora da se ponosiš!

ja sam RIDJ!

Još malo pa si AWSOME! JEJ!

7. decxko, koliko ti ustvari imaš dzindzerskih godina? al ozbiljno pitam?

8. ti si ridj a to nije dobro i ti ovde nikoga nisi trolovao http://www4.slikomat.com/11/0529/rdz-.png

9. ma troluje nas da nas je trolovao!

10. ma troluje nas da nas je trolovao!

Meni sad i preko fejsa to radi, svaka mu čast, baš je uporan :)

11. a vidi i sam da se ispalio, mante ga sad, em je dzindzer em je ispao loš trol, ne treba ga sad gaziti još više, trebamo da mu pomognemo nekako.

12. A i kad vidim komentare ove plavuse, samo pomislim na njenu dojku i sve joj je oprosteno

Vukasine i tebi je oprosteno sto stalno na moje dojke mislis jer to su vjerovatno jedine dojke koje si ikad vidio u svom zivotu

i dzindzeri mozda si htio da trolujes ali samo si napravio budalu od sebe, zato nastavi sprd i dalje i uziva u svojoj dzindzer mizernosti :P

13. pokazala si sise dzindzeru? O.o

14. pokazala si sise dzindzeru?

ma nisam dzindzeru, ali dzindzer ko dzindzer je iz prikrajka posmatrao, ne moze on jadnicak drukcije ni sise vidjeti

15. Koja budalaština i pomodarstvo, skoro kao ZAZ i hipsterske naočare. Prozivanje tzv. džindžera je totalna budalaština. Ne znam da li ih ima u našim krajevima ali koji kurac ima da ih prozivam zato što su crveni?