Prozivanje džindžera

1. Važi, sad moram da palim pozabaviću se time sutra, inače ja nisam imao fotošop ranije, morao sam da ga skinem i naučim osnovne stvari samo da bi prozivao našeg Kukašina !!!!

2. Vukasineeee jesi vidjo moju defkuuuu?? izbrisase je dusmani a tebi bila posvecena....

i zasto si ignorisao zahtjev na fejzbukaa?? picko djindjerska, mislio sam da smo prijatelji....

3. Sedplas ono je bilo za naslovne xD

4. a znam :(
    ali cekam Šargarepicu da dođe pa ću postavim opet!

5. I defke mi pisete? :D
    Vau, koliki sam smeker :D <3

6. i ja sam mu posvetio defku samo sto je nisu obrisali 8)

7. ja mu nisam posvetio defku al ima da ispisam njegovo ime cim padne sneg.

8. Kako hranite attention whore,cak ste mu i defku napisali.

9. I vole me pritom!
    I obozavaju me! <333

10. Phahaha ova sa Krkobabićem je vr'!!!!!!!!1111 I ova!!!

http://www4.slikomat.com/11/0604/5bs-.png

Kačite na slikomat pa kačite slike, bez veze je samo linkove da ostavljate...

11. Na Vukašinovom profilu!!!! Ha ha koji transfer!!!!!!

Jebao sam mrtvu zenu.
    Dva puta!
    Ma lozim vas! :)

12. koliko dugo žive dzindzeri?
    mislim da oni imaju vek trajanja ko i daunovci, tako nešto....retko koji pređe 25

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.