jebem vas oca džindžerskog i sve vam iz familije jebem nenormalno pička vam materina! Da imam ljubavnih problema, i da šef me je zamalo otpustio sinoć, ali da budem toliki retard kao vi pa to nema nigde. Keva misli da duvam još od 2003 kad su ubili Đikija ali to nije ništa jer vi i da uzimate pajdo ne bi bili veći retardi nego što ste sad jebem vam tumor na pigmentima kose. Kako vas nije sramota da izađete u javnost sa tom retardacijom na glavi? Ja bi se ošišao na nulu, i ona polio glavu katranom da mi nikad više ne izraste. Jebem vam očeve mrtve i majke zaklane u ratovima i terorističkim napadima u Moskvi.
jebem vas oca džindžerskog i sve vam iz familije jebem nenormalno pička vam materina! Da imam ljubavnih problema, i da šef me je zamalo otpustio sinoć, ali da budem toliki retard kao vi pa to nema nigde. Keva misli da duvam još od 2003 kad su ubili Đikija ali to nije ništa jer vi i da uzimate pajdo ne bi bili veći retardi nego što ste sad jebem vam tumor na pigmentima kose. Kako vas nije sramota da izađete u javnost sa tom retardacijom na glavi? Ja bi se ošišao na nulu, i ona polio glavu katranom da mi nikad više ne izraste. Jebem vam očeve mrtve i majke zaklane u ratovima i terorističkim napadima u Moskvi.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Haha. :D
Pošto je to Proxy Error aktuelno ovih dana moram da promijenim nik u čast tome.
nek svako ponese kesicu urinokulture sa sobom, pa ćemo se polivati kad počne kiša!!!!!!
hahahha moze! usvaja se
Јој, јел стиго ко до четвртка у оној игрици? И ако нађеш џинџерке, неће дају...
Ja bih se i najela luka prije toga, što je sigurno sigurno je.
Nista bez luka Milice, podrazumjeva se to :)
I onda ćemo biti kul đinđeri. :)
GM igrao sam samo prvi nivo..aj sad cu da probam...
Peti nivo ne mogu da predjem! KUKAŠINE POMOĆ!!!!!!!!!!!!!!
GM inače mozes ti da se trpaš sa svima, al su manje sanse da bude ridje dete....
http://www4.slikomat.com/11/0604/d9z-saw-bi.jpg
http://www4.slikomat.com/11/0604/aw8-ginger.jpg
jel smemo ovde javno da te psujemo i iskaljujemo bes na tebi iz svima nebitnih (osim nama) razloga i da prođemo bez bana?
Mislim da je to i poenta.
dzindzeru jel ti dojadilo više da kad uđeš u bus odma ti neko ustane da sedneš zbog tog tvog invaliditeta!?
Postade Đumbir popularan.
nice
pričamo o vukašinu naravno. :)
uf jebote što je dobar filing kad se istreseš
vukašine fala ti za ovu temu pička ti se ogadila <3
Jebo si mu kevu!
aštajaznam dođe inspiracija kad se malo iznerviram :D
Ja umirem. Ovo je prejako.
KOBJASNIO