Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ZNAM! :P
E sad ozbiljno, ja ne znam kako tebi nije smor da praviš sve one slike. :D I ovaj sajt, i ostala sranja. lolo
prošo mi rok na faksu, pa sam zaludan!!
a zaludan pop i jariće krsti! :P
Blago tebi. :D
Onda izvoli piši tih pare rečenica dok se mi ostali raspadamo od učenja lolol
Danas u bus na ovu vrućinu žena pokušala da uđe sa detetom od 4-5 godina koje je đumbir O.o i ja i još jedan dečko kojeg ne poznajem uopšte u isto vreme priđemo ženi do ulaznih vrata i kažemo joj da izbaci malog skota jer on takav ne može u autobus, žena se malo bunila jer joj je ipak to dete al na kraju ga izbacila.
-.-
Poceo je za slamku da se hvata Djubrasin, stavio na profil sliku Dimebag-a...
Mojne da vrijedjas Panteru stavljanjem njegove slike na svoj profil, on da to zna u grobu bi se okrenuo. On je legenda. Ti si dzindzer. Mozes biti ili jedno ili drugo. Oboje nikako.
http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/201101/43499/medium_4963184.jpg?1307611787
i evo jedan poster samo za dzindzera naseg
http://lh6.ggpht.com/_BEz2tA7YEWg/SSHNIiaaDrI/AAAAAAAAFMI/JMTbtSxt2QE/2706.jpg
ps: znam da Pantera nije heavy metal.
ps na ps: Isto tako znam i da si ti dzindzer.
Zaludan Pjer i džindžere farba
Welcome to the www.vukasinrajsicfailtrollginger.com. This is a site made for the glory of our serbian ginger who tried to troll and have failed brutally. Then he got he's ass pwned so hard he couldn't sit, and then he asked some more. He asked some more because he is the biggest, the nastiest, the ugliest, the gingeries attention whore EVER!!! After verbaly gagging him numerous times we decided to create this site for him, so he can continue whoring internationaly. ALL HAIL GINGER TROLL!!!
Može ovako?
Odlično sk ću metnem!
Then he got he's ass pwned so hard he couldn't sit, and then he asked some more.
Then he got HIS ass pwned so hard he couldn't sit, and then he asked FOR some more.
He asked some more because he is the biggest, the nastiest, the ugliest, the gingeries attention whore EVER!!!
He asked FOR some more because he is the biggest, the nastiest, the ugliest, the gingeriesT attention whore EVER!!!
After verbaly gagging him numerous times we decided to create this site for him, so he can continue whoring internationaly.
After verbaLLy gagging him numerous times we decided to create this site for him, so he can continue whoring internationaLLy.
ispravi ove greske, ostalo je ok
Sredjeno!
ostavio si na jednom mjestu FOR velikim slovima xD
zarđo mi engleski maggote pošto ga nikad ne koristim jebiga . . . :(
namerno sam ostavio ...
ispravi mi adresu u uvodu pjere zamenio sam reči
Ma dobro je ! koje reči?
aha sad sam video
onda nema smisla izgleda kao da naglasavas rijec koja je nebitna xD
ajde ajde i to cu da ispravim! :D