Prozivanje džindžera

1. Jesam lud, ili sajt ima samo jednu stranu sa 4 slike?
    Dodaj još!!

2. Citat iz pevetea od vukasina.

Hujo sreco, koji sam ja faktor da moju sliku drzis za avatar? Ajde bolje razmisli, ne zovem ja samog sebe, nego se kurcim da imam dva fona :) I oba su burzujska.

3. jao sad je video da je pojeo govno i onda priča tu pričice ''koji sam ja faktor da držiš moju sliku'', a u početku dok mu je prijala pažnja nije tako pričao, nego je onda bio savršen, seksi, naj naj...mrš bre govno riđe.

4. Imma i ja buržujski telefon pa se ne hvalim lololololo

5. Ja imam dva burzujska telefona, i mnogo sam sexy, i mnogo ridj, i mnogo lep :)
    Danas sam bio 2 sata u teretani, malo da nabijam komplekse na plazi kad prodjem.
    Inace, mozete da pravite sajt do mile volje, to samo pokazuje koliko vam ne izbijam iz glave :)
    Nastavite da me obozavate :D
    Ridj sam, kidam :)

6. Стави неке бицепсе, квадрицепсе, трицепсе да дркамо

7. Kako mu je opalo samopouzdanje otkako ga svi vređamo, tj. otkako mu govorimo istinu. Do nedavno je bio ubeđen da je stvarno lep jer ga je mamica verovatno lagala ceo život da je savršen, davio nas svojim odvratnim đumbir facama sve u uverenju da je stvarno lep, a onda kad smo mu nabili komplekse nije postovao nijednu sliku već dugo, čak je i sa avatara skinuo svoju sliku, ne može ni sam sebe više da podnese.

8. VULKAŠINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NIJE TI DOBROOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!

9. DECHKO, NEĆEŠ JEBATIIIIIII

10. Сад грди лице као српска девојка у народној песми и она риба у оном споту дине мерлина да си десет млађа.
    Вукашине да си десет млађа па де те јебем!

11. Vulvašine brate, 'rso si.

12. Pjer aj onu sliku što si stavio na memegenerator uzmi i fotošopaj je, stavi mu neke odvratne velike bele bubuljice! i potkožne!

13. Ne znam ja to dobro da odradim...iscimaj Selinijum kad nije pijana :D

14. Jebeš ga, ista je poJena.

15. Nastavite da se igrate! :)

16. Što se ti ne igraš sa nama!!! Vidiš da nam je lijepo!

17. Sve moje omiljene teme su ili prebačene u igre ili zaključane.
    E baš je Zezator pička što se žalio.

18. Jebop majku, koliko vi vremena utrosite na hejt, pa to je nenormalno :)
    Znam, ljubomora ubija :)

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/247017_128848860528360_100002097417634_229173_4516664_n.jpg

Nabijam komplekse ostalima :)
    A vama samo pritisak dizem, jer sam i dalje savrsen, koliko god me pljuvali :)))) <3333

19. Nisi savršen dok nemaš ljubavni tepih. Crrni.
    EDIT: De se Zezator žalio i na šta?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.