U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nema, poremeceni ste, razumem, dodjete na Vuku i pljujete me, kako sam ja drustveno ne prihvacen, a vi ste nolajferi, samo za Vuku znate, i ovde ste frajeri.
Ja sam frajer i ovde i tamo :)
Jer sam rijd.
Trula, nemoj da glumis humanitarca, jos ce i tebe da smaraju :)
kako da ne pomenem roditelje? mislim, nisu oni krivi što im je sin takav kompleks... ili jesu?
Ne brini ti za mene, neće mene smarati jer ja već tebe smaram, kontaš me?
Manijače, nema jednog roditelja.
Ajde ono, kao, ne pominjete to da nemam jednog roditelja, iskulirajte tu pricu, zaobidjite mi roditejlje, nisu oni tema.
Tema je da vi pokusavate da sjebete mene, ali sam ja samo savrsen da mi ne mozete nista.
Mislili ste da cete me unistiti sa malo hejta. E pa necete :)
Jer sam ja ridj. Nemam dusu, to stoji, zato mozete do sutra ja samo znam da ste ljubomorni :PP <3333
hahaha Pjer +10 za prošli fotošop.
A ovaj napaljeni balavi klinac je teški kompleks. I sam je svestan našta liči pa onda ide redom i nabija svima na nos kako je lep, misli ako 100 puta sebe slaže počeće i sam da veruje u to.
Kontam i da mu je faca sva u potkožnim bubuljardama on bi se ložio kako je to nešto prelepo.
Oftopičenje: nema tih riječi kojim bih mogla da opišem ovaj bijedni pokušaj skretanja pažnje na sebe pomoću otvaranja ovakve teme.
Ali igrajte se dok vam je zabavno.
Јбт нема родитеља. Извини Вукашине
Закључајте тему. Нема даље смисла
e nisam znao da nemaš jednog roditelja, izvini đinđer,nisam znao...
@Trula mrkva, tek sad sam provalio ko je iza tog nika:)
onda ne želim više da te vređam đinđi, nisi mi više zanimljiv...vozdra
Ne, momak, ja znam da sam savrsen, i nikome to ne nabijan ma nos sem vama, jer vas to lozi da me jos vise hejtujete :)
Idem sad da spavam, sutra ne verujem da cu dolaziti vamo, ima da se napijem sa drustvom u kafani, jer ja imam zivot, i ne provodim petak uvece na Vukajliji :)
Pozdrav svima koji me obozavaju <33333 :))))
Лаку ноћ. Нека те анђели покривају. <3
(јадни дечко, баш сте стока)
Ћао!
Ovo nije skretanje paznje, ovo je kao sto 34567 put ponavljam bilo spasavanje druge teme, ali se otelo kontroli, i ljudi su naprosto imali zelju da me vredjaju, a meni je bilo zanimljivo da ih lozim.
Ne idem okolo po ulici, i ne pricam da sam savrsen, to samo ovde, jer se ovi likovi mnogo loze.
Ne treba da me sazaljevate sto nemam jednog roditelja, to nije bitno ovde, samo sam zamolio da ih ne vredjate, jer nisu tema.
Da ktitorišem dok još mogu, brzo mi ovo ističe. :D
Vukašine, smorio si.
Извини Вукашине. Нисмо знали. Ако хоћеш да закључамо тему?
Можда могу и да обришу постове.
Извини још једном у њихово име
Лаку ноћ. Нека те анђели покривају. <3
Vidi budalu, dodje na temu na kojoj vi mene smarate, i kaze da sam ja smorio. Momak, gde je pamet? mOOOMAK xD
Ova tema ne sme biti obrisana, pa gde ce ovi ljudi da se prazne?
Nastace haos, kad vam kazem!!!
Icice okolo, i pravise sranje, spasite sebe, ja mogu da trpim ovo, zanimljivo mi je :)
MRkvo evo teksta koji si tražila!
Metalac, pomalo roker, sviram bass, ucim skolu, odlican sam djak.
Idoli na ovom sajtu su mi Debeli pacov,kao prosvetitelj, i Eclipse zbog dojke.
Tinejdzer sam, i kao Huju, sad i mene diskriminisite. Plus sam RIDJ. Mrzite me svi. "
Jao, Pjer, divan si. MWA ♥
Realno, ovaj tekst je prajsles! Toliko stvari je rečeno u ovih par rečenica.
E ljudi, sad stvarno laku noc, cujemo se, navrnucu za koji dan da vidim kako ide :)
E ljudi, sad stvarno laku noc, cujemo se, navrnucu za koji dan da vidim kako ide :)
Ko si ti?