Prozivanje džindžera

1. ahahahaha ahahaha ahahahaha :D decxko koliko ti ne ličiš na ništa jebote haha jbt fuuj!

2. Pljunuti šrek an ovoj fotki.

3. Čekaj, opet igre?
    Tek sam sad provalio.
    Majku im fašističku.

4. a kakve veze ima to što je prebačena tema u drugi podforum?

5. Igre ne izlaze na javnim temama.
    A veruj mi, znam iz iskustva, igre ubijaju teme.

6. Prebačena je u igre pa se više ne pojavljuje u poslednjim aktivnim temama, vidiš da nas nema na listi.
    Edit:

A veruj mi, znam iz iskustva, igre ubijaju teme.

Tinejđeri neprežaljeni.

7. Noooouuuu!! koji fašizam! pa šta smo loše uradili da nam ovo urade?

8. Zele i ovu temu da metnu tamo?
    Ne, pa onda necu biti popularan!
    Onda ce biti sve manje idiota da me hejtuje, i da mi pravi slike, i da se lozi.
    Jebo te, pa vi ste lozane, kao mladi majmuni, ja vam dao temu, i vi poludeli, slike, sajtovi, klipovi!
    Koliko me obozavate :) <3333

9. Tvoji vjerni fanovi su uz tebe. <3

10. Džindžer se hrani našim prozivanjem, to mu je jedina uteha u životu i vapi za pažnjom..
    znaš šta, đinđeru?
    PA NAHRANIĆU TE TAKO DA ĆEŠ DA PUKNEŠ OD SREĆE!!!!!!

11. Onda ce biti sve manje idiota da me hejtuje

sad već vređaš, za ovo se dobija ban.

12. PA NAHRANIĆU TE TAKO DA ĆEŠ DA PUKNEŠ OD SREĆE!!!!!!

+1294849

Pjer, lololololol

13. Hahahahhahahahahahaha koliko si puko pjer...
    Pa i vi mene vredjate, pa se ne zalim :)
    Mislim, kad mi vredjate roditeljhe, to nije fora, ali ovako, medjusobno, vi mene, ja vas, to ide, zar ne?
    Koliko je vama dosadno, toliko je meni zanimljivo kad vidim koliko se lozite :) <333

14. Ložimo se na tebe! <333

15. Idi se žali da ti vrate temu !!!!!!!!!!!!!

16. Mislim, kad mi vredjate roditeljhe, to nije fora, ali ovako, medjusobno, vi mene, ja vas, to ide, zar ne?

A što nije fora , otvorio si ovu temu da te pljujemo!!! Ne možeš da se jebeš a da ti ne udje ,zar ne?

17. Ti si materijal za Lazu bre...da li tvoji nesrećni roditelji znaju kakvog izroda su doveli na ovaj svet?

18. Manijače, ne pominji roditelje.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.