Prozivanje džindžera

1. Koliko jadan lik.

2. Koliko ste se vi ljudi nalozili... ovo je strasno :)

3. Ja nisam attention whore.

Aha. Preuzeto sa tvog profila:

Nemam kompleks boga. Samo sam realan.

i

Budimo realni, Stefan Kostić je najpoznatije ime i prezime na sajtu.
    Šta će se dogoditi ako u nekoj velikoj gužvi uzviknem "JA SAM STEFAN KOSTIĆ"? Neko će ustati, neko će me prepoznati. Zar to nije odlika selebritija i brenda? Biti prepoznat. Biti prepoznatljiv.

Ti si prepoznatljiv? Ili takav želiš biti.

nisam mazohista

Bio si predmet sprdnje na sajtu mjesec dana.Apel za vraćanje kulena je bio na svakoj mogućoj temi a ti si ponajviše sudjelovao u tome.

Nisam džindžer

Ali

Ja sa Awesome

I na kraju pitanje za tebe.Zašto si ponosan zbog toga?

4. Ti si prepoznatljiv?

Da.

Bio si predmet sprdnje na sajtu mjesec dana.Apel za vraćanje kulena je bio na svakoj mogućoj temi a ti si ponajviše sudjelovao u tome.

To je bila zajebancija. Pokazao sam da mogu da se zajebavam na svoj račun i da se ne ljutim kada drugi to čine.

I na kraju pitanje za tebe.Zašto si ponosan zbog toga?

Zato što sam Awesome.

5. Trolujem ceo dan bez problema :)

6. Kako? Šta su plodovi tvog trolovanja?

7. Joj covece, okani se, smorio sam se nesto, zajebi sad.. :)
    Ajde dosta je, mislim da ste shvatili. On je Awesome, ja sam Ridj. Ajde pozdrav!

8. Zato što sam Awesome.

A evo ga.Ultimativni argument.Nebitno.

9. Brate,ne treba se ponositi cinjenicom d asi ridj.To je isto ko da se zensko ponosi sto su joj dlakavi pazusi.Just wrong....

10. smorio se covjek, nije mu vise zanimljivo da kenajte po njemu, ajmo sad, kenjate jos vise, mozda ispizdi pa popije bananu....

11. Tri dana nemilosrdno kulučih i ne mogavši posvetiti vreme dragocenom mi vukajliji, kao što to uvek činim, ne videh šta se ovde dešava.
    A sad posle čitanja celog ovog pisanija nekako se osećam odgovorno za sve ovo, mislim da Vukašin Rajsić, poznatiji kao Džindžer ili Attention whore nije bio brutalno trolovan u dupe od strane mene na četu možda njegov vapaj i ne bi bio ovoliki. Jer jbg, jebeno je kad si ridj i vukašine nećeš trolovati.

12. Tri dana nemilosrdno kulučih i ne mogavši posvetiti vreme dragocenom mi vukajliji, kao što to uvek činim, ne videh šta se ovde dešava.
    A sad posle čitanja celog ovog pisanija nekako se osećam odgovorno za sve ovo, mislim da Vukašin Rajsić, poznatiji kao Džindžer ili Attention whore nije bio brutalno trolovan u dupe od strane mene na četu možda njegov vapaj i ne bi bio ovoliki. Jer jbg, jebeno je kad si ridj i vukašine nećeš trolovati.

trololo

13. džindža-mindža i gotova priča...

14. Vukašine čekamo tvoj komentar da se ložimo, da ima zanimljivih slika i da si ti RIDJ i imaš jebenu prednost.

15. A meni je zao sad decka preterali smo on pokusava da dokaze da ga ovo ne pogadja i da kao nesto troluje ali realnost je suprotna dosta ljudi imace jos neke traume zbog nas...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.