Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mislim da je i Mrmun zaslužio jednu kiflu za veoma inteligentan odgovor na moj post u kome nema nimalo vređanja. Rekao sam da tako izgleda, obrni otpočetka strane pa ćeš videti da se o ovome samo piše, a ti kažeš da vas ne zanima o čemu se tu radi. E vidiš to tvoje stanje je onda deo jedne dublje psihopatologije ili je to samo trolovanje.
Rafalni transfer. :)
Čemu pederski smajli?
Zato što linkujem Gambijevu defku. A on je definisao i pederski smajli. Dakle, da objedinim te defke. A i da ne popijem ban, kao što je tu definisano. :)
Šta, jebeno, ima da me zanima u "lolololololololo" i "JA ARČIM"? Šta?! Šta tu toliko ima da se objašnjava? Šta ima da se kaže o tome osim da je to spemčina?
Nemoj da mi izvodiš prepisivanja genetskog koda i nuklearnu fiziku od moždanih eksreta trajno banovanog Care, i da mi pričaš kako smo jedva dočekali da ga se rešimo, jer je bio mnogo duhovit. Radi nešto pametno.
Ok, onda reci lepo da je spem i zaključaj temu, čemu onda ovoliko raspravljanje o tome na 12 strana
Mrmune, 'leba ti, da li si svestan da POLEMISES sa ZEZATOROM o LOLOLO i ARCENJU?!?!
To je definicija besmisla!
Hahaha, Mrmun je obesviješćen!
Svestan sam, u pravu si. Nisam mislio da je situacija toliko ozbiljna, al' sam se zajeb'o.
Ok, onda reci lepo da je spem i zaključaj temu, čemu onda ovoliko raspravljanje o tome na 12 strana
Како не схваташ да је то битно јако за сајт да се уклоне поклоници спема и у осталом, каизен нам је рекао да одрадимо тако нешто кад будемо имали прилике.
Па то се дало закључити. лоло Каизен је бре највећи спемер на сајту. Дође и као одговара на питања, 10 постова заредом. БАНУЈТЕ ГА!
Koji oftopik... Jel vidite vi modovi kako terate ljude da spemuju? U pravu je Jeri, vi pokrećete i podržavate te negativne stvari na sajtu. Morate da se izdignete iznad toga.
U ovoj temi je sve rečeno i treba LOCK.
Па ко ће онда остати на сајту кој' мој?
Koji oftopik... Jel vidite vi modovi kako terate ljude da spemuju? U pravu je Jeri, vi pokrećete i podržavate te negativne stvari na sajtu. Morate da se izdignete iznad toga.
U ovoj temi je sve rečeno i treba LOCK.
Па терамо их, да бисмо после могли д аих банујемо, НАРАВНО.
Нек сте се ти и Џери мени сложили једном и не препуцавате се, срце ми је пуно ♥
Ја ево покушавам да се издгинем, ал кад легнем у кревет само о сајту и спемерима мислим, како ти постижеш да будеш тако кул у односу на сајт и да те боле бриге за све?
И ја мислим да је ова тема изгубила смисао, да се осула и ,,утањила".
Закључак: Велика већина аутора разних је изричито против појаве коју је Том Рипли описао у првом посту.
Предлажем закључавање и да модератори убудуће сасеку у корену ову и сличне појаве.
И само још нешто за Зезатора, ЖЕНЕ ВЛАДАЈУ СВЕТОМ, а твојим влада каизен лололо:
http://www.youtube.com/watch?v=VBmMU_iwe6U
CUPICU ti si bio trajno banovan i svi znamo kako si odbanovan, nemoj ti pričati o uzornom ponašanju na sajtu molim te. Imaš sreće što si toliko nebitan pa se nisu setili da te opet trajno banuju za razliku od JTU-a.
Ajde, objasni kako je banovan i kako je odbanovan, Zezatoru.
Edit: A ti, Cupicu, nabavi više avatar. Ta golotinja je postala neizdrživa.
ШКК?
Тачно је да ја нисам битан, и да ми је Вукајлија забава (и да се овде бунимо против кварења те забаве), али ја, за разлику од тебе, не правим будалу од себе.
(Читаш ли ти своје постове и читаш ли реакције на њих?)
Друго, ја никад нисам прекршио ниједно правило сајта, већ сам банован на сопствени захтев, а одбанован кад су и сви одбановани.
И немој ми се више обраћати.
llolo
Ti i zabava? Hahaha! Pa nisam te video ni u jednoj zabavnoj temi, stalno se žališ i cmizdriš.