Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ajde nađi mi molim te u poslednjih mesec dana gde je na nekoj temi sem jebanja neko napisao JA JEBEM. Ako nađeš onda ova tema ima smisla, ali nećeš naći.
Највећи проблем код интернета је што људи не могу да виде колико их игноришем.
A što se tiče izraza "to i to jebe", odnosno "to i to je mnooogo dobro", ako vam se to ne sviđa, to je vaš problem, jer je sam gazda prihvatio taj izraz http://vukajlija.com/vukajlizmi/303559
odavno sam prestao da citam teme. ubilo me prelistavanje od 120 postova od toga 5 pametnih da trazim. suvise spama i trolova (valjda usled nedostatka da se nesto pametno kaze). malo mi i krivo, jer sam forum uvek smatrao ozbiljnijim koliko toliko i da moze da se nesto procita.
Ljudi lijeka nema.Ovo je net.Svako može da piše šta želi.Ako ga banuješ on se vrati sa duplog i tako u krug.Ali izolujte ih od ostatka zajednice i nadajte se da će im vremenom sve to dosaditi.
Ne mislim samo na "ja jebem", nego uopšte tu vrstu spemovanja. A ako hoćeš JA JEBEM, evo, prvo mi palo na pamet
http://vukajlija.com/forum/teme/26650-gej-je-okej-tema-za-dukatlije-i-antidukatlije-privremena-tema?strana=9
Добро, Зезаторе, шта си се ухватио за јебање толико...
Није у томе ствар, већ у огромној количини глупости и нелола који овде бујају.
Bilo je kol'ko danas ili juče, Zezatore.
Edit: prestigoše me.
То је ова логика, Зезаторе: http://vukajlija.com/jednom-se-kresnes-u-bulju-i-odmah-ti-zalepe-da-si-peder
Лепо је то Дог описао.
na ovoj temi ima 3 vrste komentara
kontrasi prvom postu: lololo, ja jebem, ripli ne jebe, cara jebe lolo
protivnici lolokanja- u potpunosti se slazem sa tomom, stvari su izmakle kontroli, ovaj sajt deluje retardirano zbog takvih komentara
nesvrstani- ne treba preterivati, ali duhovit spem je obelezje ovog sajta sa lolokanjem kao svojim endemskim draguljem.
onda ce ova 3 tipa da se vrte jedno 56 strana ima da dodje frenki i da kaze da ovo ne vodi nicemu....lock.
Uživajte prepodobni duhoviti ljudi, nas neduhovite banujte i osećajte se dobro, bar na internetu -.-
Zezatore, realno, tebe treba banovati samo zbog nika i mejl adrese.
Da ne čekamo Frenkija...
Možda. A možda i ne. Možda će novi autori prestati da misle da im to obezbjeđuje instant popularnost i prihvaćenost (da ne kažem duhovitost), a možda će stariji, već dokazani i popularni autori shvatiti da ne bi trebalo svojim primjerom da šire i veličaju ovaj tip humora.
ZeZaToR
Ко ти дрма кавез?
Uživajte prepodobni duhoviti ljudi, nas neduhovite banujte i osećajte se dobro, bar na internetu -.-
Па ти мислиш да су на сајту само људи као што си ти зато што вас остали игноришу. Како не видиш да се овде јавило већ десет људи који подржавају Тома, а не јављају се на осталим темама. Можда зато што вас игноришу, ел ти пало то на памет, или да не лажем, ум? :)
@Zapata
коментар визионарски, теби је требало дати да водиш државу али би ти на то рекао нешто у фазону "ма шта кој мој, па све и да спасим државу и да је учиним најјачом на свету ионако ће све то једног дана проћи, уосталом као и сви ми, јер свему људском дође крај..." :)
Коначно ми прорадио интернет како треба... Углавном је речено све.
Издвојићу оно што сматрам најбитнијим и са чиме се апсолутно слажем.
и
Није проблем постојање теме ,,Јебање" него је проблем што поједини аутори шире спам из те теме на остале и загађују сваку нормалну дискусију.
А лололо и слично је као мода- дође па прође. Сетите се почетака Вукајлије, па затрпавање сајта сликама и дефиницијама о ликовима којима не сме име да се помиње (Бата, Чач, незнане зиљаве пичке и шабани). Онда дође нека друга мода, па нека трећа, па четврта... Једноставно, то је мода- дође и прође. А дефиниције и форум стоје. Коме смета- нека игнорише или нека се одјави. Ко је довољно паметан, знаће како да спусти неког на такав начин да овај подвије реп и утекне из расправе.
Pa dobro, ok je ova tema, red je da smarači imaju jednu svoju temu gde pljuju sve ostale.
Šta ću ja ovde, pozdrav!