Проблем с рутером

1. Имам АДСЛ рутер од Телекома (марка Хуавеи). Ових дана је почела напрасно да ми пуца веза с нетом (оно светло што показује конекцију на АДСЛ почне да мига), а онда га реконектује после подужег временског периода (10-ак минута). Има ли неко идеју, вот ди проблем из?

2. Јел можеш да ставиш слику тог рутера, мислим да имам исти кући?

3. Ne znam. Meni kada se to desi ja počupam kablove i vratim ih na mesto i više ne zeza.

4. Meni se to dešavalo pre, ali samo zato što je ruter bio direktno povezan sa telefonskom linijom pa se dešavala neka sranja, uglavnom bilo je kao dial-up, il' fiksni il' internet, e onda sam prespojio i sad radi savršeno :)

5. Imao sam slični problem prethodnih dana, samo što su meni svetlele sve lampice, ali na onoj "internet acces" ikonici (dole levo na desktopu, kod sata) bio nalepljen žuti znak upozorenja. Isto tako i na wlan-u. Kontaktirao sam Telekomovu podršku, i rekoše mi da vratim ruter na fabrička podešavanja. To se na mom ruteru (Huawei HG520i) radi tako što nabiješ čačkalicu ili iglu ili ispravljenu spajalicu ili neki predmet sličnog oblika u rupicu pored tastera ON/OFF na ruteru. Sad radi okej.

6. ОК, вратио сам га на фабричка, сад ради (ваљда). Хвала у свакому случају.

7. I meni se to desava....ruter je sranje zivo... prosli je bio bolji al je crkao kad je grmelo... vraticu ga do kraja oktobra, ako ga ne prihvate lomim ga i uzimam nov...ko ih jebe bre vise.... puca veza na svaka dva minuta

8. e onda sam prespojio

Reci mi kako si prespojio, pošto ja sad imam taj problem?

9. problemi s puterom

pitajte zeljka joksimovica!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.