Obožavatelji Bellog Loodog iz Znika

1. da vidimo...koliko sam cenjen,ko me voli,ko hejtuje i tako to...svako ko dodje nek mi stavi neku pesmicu (ju tub klip) koja ce dokazati ko me koliko zna (sta volim) ili ce reci u pesmi da pokazu to zlo ili dobro prema meni!!

2. ja nemam jutjub.Jel to neka nasa grupa?

3. you= JU
    tube= TJUB

YOUTUBE=JU_TJUB A NE JU TUB

4. zanaaaaaaaaaaaaaam al me mrziiiiiiiiiiii

5. Ja te prosto obozavam al ne bi de se stobom razmnozavam!

6. hahah....slazem se sa tobom...ali moras da procitas poentu ovoga... (gore)
    :D

7. Ja mislim da ova prelepa pesma ne pokazuje neko preterano zlo prema tebi ili mozda...

8. ja te i ne poznajem, al rekao bih da si neka saljivdzina :D

9. vidim da me reklamiras na cetu...pa hvala ti :*

10. Beli Ludi kurac smudi! Šta ti znači ovo Znika? Kazni? Ono "Kazni se"? I kako dosad ne otvori ovu temu, pa nju čekam evo godinu i kusur dana. Pored Vukajlije nam ne treba Fejsbuk. :)

11. Ok, sad je dosta, majku mu... Počinjete da ličite na fejsbuk spamere.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.