Ал си направијо, свака ти дала

1. Колико се пута вама дешавало да имате ''генијалну и бриљантну идеју'' на уму, а да реализација тотално буде засрана?
    Да ли је узрок томе непознавање материје, несрећна околност или нешто треће?

2. Ja sam htio praviti sve i svasta i imao brilijantne ideje ali me uvijek sprijecilo to sto nisam imao para. Krenuo praviti buggie, za motor mi frajer trazio milju KM, otkud mi? Ja htio obiti supu i lapiti motor, nisam imao s kim... I milion nekih takvih fora.

Sad sam kontao napraviti kavez i kupiti nekih kucnih miseva, al kavez jedno metar i po duzine sa metar visine. Za malo para napraviti puno gluposti unutra, al sam onda skontao da mi treba jedno 50 KM za misice i osn materijal i nisam ni to imao. Mrs zivote u picku materinu!

3. Да ли то причаш о мом бициклу?

4. Борко
    Немаш бриге, твој бицикл је на сигурном.

Него, да ја препричам свој први бајс који сам пробао да саставим:
    Пошто тада нисам познавао појам контранавоја, остао сам без педале успут. Без целе јебене педале. Међутим, једном кад сам ту вештину савладао, све је даље ишло.
    Мада, што рече Слоба, финансије умеју да коче, а и недостатак алата, те сам често морао да зајмим од комшије да бих нешто завршио.

5. Moji su pre 100 godina prelakirali lakirani orman sa kojeg sam ja morao da skidam lak 20 godina kasnije da bi rekli..jebo mater, vidi kako je bolje ovako...
    U sustini matori ima te genijalne ideje...zalepio je prozore silikonom izmedju krila, krenuo da instalira onaj tanjir sa bandere u dnevnu sobu jer ga bas podseca na staro i etno mu, onda je kada smo krecili snimio da ima farbe neke za beton al je bila crvene boje i izrazio neverovatnu zelju da napravi neke strafte na granici izmedju svetlo plave i tamno plave...(koju sam opet jel...ja skidao i krecio 14214 puta preko)...skontao sam da precutkuje izume u zadnje vreme i modifikacije

6. Nasao sam jednom stari poni, ukrao sam od komsije i stari MTB i krenuo da sastavljam bajs sebi. Uvijek sam bio za opciju kradje, znam da mu nece trebati pa ce samo biti srecan sto mu neko odnio smece od kuce. I rijesim ja da poni obnovim jer je bio malo kvalitetniji. Udarim guvernal od MTB i jos neke sitnice i lanac izmedju ostalog. Al ne lezi vraze, lanac od MTB duzi 30 centi od ponijevog, a za kocenje mi lanac bio neophodan jer je onaj torpedo bio. Otisao ja kod druga da mu pokazem moje remek djelo sa banana sicem. I krenemo nas dvojica na njemu niz njegovu ulicu, brdo jebeno bilo i makadam i okine nam lanac. Nes majci, 300 metara naprijed bio neki kamenolom i najbolja opcija udaraj drito u to ili gini i tu zbog mog propusta popijemo malo masnica i ogrebotina, al nista strasno.

7. Ja sam jednom imala sjajnu ideju za jedan veliki biznis. Sve je delovalo savršeno, ali mi se posle 3 sata razbistrio oblačak.

8. Јебо матер. Како мрзим то. Сетим се сад ликовног из основне. И сваки пут јебем себи матер што сам неталентован. :Д

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.