NATO u Srbiji od 13. do 15. juna 2011.
  • Sajsi

NATO je na svom sajtu objavio da će u junu održati jednu od najvećih konferencija u svojoj istoriji, i to u Beogradu http://www.act.nato.int/smpc ! Iz nekog razloga se o ovom skupu ne govori javno u Srbiji.
    Eto ja samo da vas obavestim.. Ima na fejsu i grupa o tome, pa ako neko hoće da protestuje nek je lajkuje, biće objavljeni termini.

• Скелетор

idemo u NATO ondaK lololo!

• Bruce

Prilika da im svima odjednom pljunemo pod prozor...khm, da pokažemo istorijska globalistička htenja srpskog naroda i da kažemo jednom za uvek, glasno i jasno: "Čiko, je l` sav ovaj lebac tvoj?"

• Др Јанковић

Предвиђам неко велико срање. Препоручујем грађанима да на време припреме барикаде и да прибаве залихе.

• Др Јанковић

Предлажем грађанима да на време припреме залихе и забарикадирају прозоре, јер ће опет бити вееееелико срање.

• Tom Ripli

Лепа прилика да им се извинемо.
    Само да средимо разрушене зграде генералштаба, да им не приређујемо непријатности.
    Нисам знао за то, добар пример колико су медији у Србији отворени....

• nem0

Ма бомбу и све у пичку матер'ну.

• Earthworm Jim

Pa, jedino što je zabrinjavajuće jeste što toga nije bilo u vestima. Iskreno, zabole me baš što dolazi NATO, jedino što će da bude problem jeste opstrukcija saobraćaja i vrlo verovatna lomljava grada prilikom protesta protiv dolaska NATO-a. Lako je Dačiću da se kurči kako je uspešno odbranio grad na Mladić-mitingu, kad su miting pravili radikali.

• Petar Pan Pezo$

koje smo mi Srbi pičke, nemam reči. Pa zar njih u kuću da pustimo...

• Bruce

freek - pogledaj moj post pa se seti filma:

Slinavi klinac: "Čiko, je l` sav ovaj lebac tvoj?"
    Petre Prličko pekar: "Jeste, pa šta?"
    Slinac: "Pa što ga onda ne jedeš, čiko?"

Volim ja moju Srbiju više nego svu planetu, ali reci iskreno - Misliš li da se mi išta pitamo?

• Bruce

Zeleni Zub prezire slavu! Ali voli slavski kolač...

• чкама_лама

А који су се курац наврзли више на овај напаћени Балкан?!
    Што нисмо нека јебена тунгузија да починемо и од Европске Уније и од НАТО-а и од осталих курчина ааааааааааааааааааааа!!!

• Warner von Latinsche

Лепо од њи' што нас посећују. Добро нам дошли!

• P

Zato što smo kao i srednja Amerika na zajebanom mestu i onda su morali da nas iscepkaju da lakše kontrolišu.

• Борко

БГ је мој град. Радије бих да је га ја уништим, него они да се курче како је све прошло без фрке. Ал јбг, немам ја томахавке, касетне бомбе и авионе.... Ипак они то раде профи зар не?

• Стеван

Је л' знају они да ја имам испит 15-ог?

• Триша

Neredi će da zavise na kraju od toga koliko će određene figure iz policije zatvoriti jedno oko na ovo za NATO.

• _

Лепо од њи' што нас посећују. Добро нам дошли!

Слажем се. Јебала вас малограђанска затуцаност и великосрпске претензије. ДОСТА митоманске политике!
    Сви наши пријатељи су добро дошли а НАТО је данас наш пријатељ.

• Earthworm Jim

Слажем се. Јебала вас малограђанска затуцаност и великосрпске претензије. ДОСТА митоманске политике!
    Сви наши пријатељи су добро дошли а НАТО је данас наш пријатељ

http://media.moddb.com/cache/images/members/1/431/430462/thumb_620x2000/TrollFaceDancing.gif

• Sajsi

uopšte nije poenta u velikosrpsvtu, već u poginulima i povredjenima tokom '99. kojih je bilo raznih nacionalnosti. I broja obolelih od raka koji se od '99e usedmostručio, kojih je takodje raznih nacionalnosti.