Najpotkovaniji navijač kog poznajete

1. Naime, ovu temu otvorih u svrhu da zaradim koju paru, ponestalo i nama muzičarima...pozanjem lika (iako sam Delija) Slavišu, koji zna apsolutno sve o Partizanu, pa čak i ko je bio fizioterapeut u 1952 FK Partizan, ili neko tako slično nebitno pitanje. Naime, ako iko ima nekog svog koji poznaje bilo koji tim u tančine izazivam ga da se igramo kviza znanja u u pare... ko ima dovoljno muda i novca( čitaj-od 50 do 500 evra) nek se javi ovde....pravimo komisiju i keš dajemo momentalno na uvid....hvala !

ps...da ne bude da navlacim populaciju iz Beograda-vaš Beli koji je upoznat sa dosta činjenica o Partizanu je mala beba za Slavišu....

2. Е ај у паре ко је јачи, то звучи занимљивије, квизови знања су за штребере.

Едит: Друже, да имам 50 евра, ја бих се оженио.

3. E paz vam, moderatori brisi ovo!
    Ja sinoc dodjem kuci pjan, i skontam da zaradim neke pare, majko moja....
    cak sam doso na ideju da uletim u ono sto se prodaju vjencanice i da joj otpjevam od serifa konjevica Vjencanicu, sa sve harmonikasem!
    DAKLE BRISI :)

4. Možda ne naj, ali potkovanija od 40% "navijača" na severnoj tribini, i definitivno najvatreniji Delija što se tiče ženske populacije... http://www.mojacrvenazvezda.net/2011/04/25/ti-si-devojka-sta-ti-trazis-na-stadionu/

5. Kladionica preko Vukajlije, a da u to nije umešan Džanki? Neće da može.
    Lock.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.