Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Naime, ovu temu otvorih u svrhu da zaradim koju paru, ponestalo i nama muzičarima...pozanjem lika (iako sam Delija) Slavišu, koji zna apsolutno sve o Partizanu, pa čak i ko je bio fizioterapeut u 1952 FK Partizan, ili neko tako slično nebitno pitanje. Naime, ako iko ima nekog svog koji poznaje bilo koji tim u tančine izazivam ga da se igramo kviza znanja u u pare... ko ima dovoljno muda i novca( čitaj-od 50 do 500 evra) nek se javi ovde....pravimo komisiju i keš dajemo momentalno na uvid....hvala !
ps...da ne bude da navlacim populaciju iz Beograda-vaš Beli koji je upoznat sa dosta činjenica o Partizanu je mala beba za Slavišu....
Е ај у паре ко је јачи, то звучи занимљивије, квизови знања су за штребере.
Едит: Друже, да имам 50 евра, ја бих се оженио.
E paz vam, moderatori brisi ovo!
Ja sinoc dodjem kuci pjan, i skontam da zaradim neke pare, majko moja....
cak sam doso na ideju da uletim u ono sto se prodaju vjencanice i da joj otpjevam od serifa konjevica Vjencanicu, sa sve harmonikasem!
DAKLE BRISI :)
Možda ne naj, ali potkovanija od 40% "navijača" na severnoj tribini, i definitivno najvatreniji Delija što se tiče ženske populacije... http://www.mojacrvenazvezda.net/2011/04/25/ti-si-devojka-sta-ti-trazis-na-stadionu/
Kladionica preko Vukajlije, a da u to nije umešan Džanki? Neće da može.
Lock.