Vukajlija rekordi

1. Kao sto sam naslov teme kaze, hajde da u ovu temu popisemo sve rekorde kao sto su na primer najpopularnija defka (Moja baba pretpostavljam, ali ne mogu biti siguran), najpopularniji poster, defka i poster sa najvise komentara, tema sa najvise postova, najduzi ban, najveci prosek definicija autora, i tako dalje, sigurno postoji jos mnogo oblasti. Zamolio bih moderatore ili nekog ko je duze i cesce na sajtu od mene za pomoc u ostvarivanju poduhvata.

2. Највећи просек на сајту -----> Little Chaotic 928.00

3. Хохохо, тај је објаснијо! За њега нисам ни знао. :)

4. Али пази, она је написала само ту једну дефиницију, овај пре ове има 4 комада. :)

5. jbg, racuna se ona koja je u zivotu, mada ima jos ovakvih i prosjeci su nerealni, dok se ne napise bar 10-20 definicija. A bilo je tema sa po 3 000 postova, baba vanga i neka sto je sos otvorio, ono kada sklapas rime da psujes nekoga, e sad da li ima neka sa vise postova ne znam.

6. u jebote, brao za temu :)
    Ja kada sam nekada pratio ove dvije su bile sa najvise postova. Ovo tvoje je za istoriju :)

7. Још мало па 1000 страна :)

8. Da, ali ranije su se teme zaključavale kad pređu 1000 postova, a sad smo valjda skontali da to nije potrebno... Tako da, kad bi uz'o te ranije teme i spojio u jednu - e to bi bila već neka cifra :)

9. Au, premasilo svaku moju zamisao ova tema sa 17 `iljada postova. Da prikupimo jos par podataka pa bi mogla da izadje prva lista. :)

10. Највише банова од увођења новог система бана - Фејзбукманијак 10 комада

11. Најдужа дефка, бар на коју ја налетех.

12. http://vukajlija.com/mobilni/11004 дефка са највише бројева телефона у њој

13. легендарна дефка!

14. Нисте ви виђели лакијеву на гробљу....

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.