Vukajlija rekordi

1. Kao sto sam naslov teme kaze, hajde da u ovu temu popisemo sve rekorde kao sto su na primer najpopularnija defka (Moja baba pretpostavljam, ali ne mogu biti siguran), najpopularniji poster, defka i poster sa najvise komentara, tema sa najvise postova, najduzi ban, najveci prosek definicija autora, i tako dalje, sigurno postoji jos mnogo oblasti. Zamolio bih moderatore ili nekog ko je duze i cesce na sajtu od mene za pomoc u ostvarivanju poduhvata.

2. Највећи просек на сајту -----> Little Chaotic 928.00

3. Хохохо, тај је објаснијо! За њега нисам ни знао. :)

4. Али пази, она је написала само ту једну дефиницију, овај пре ове има 4 комада. :)

5. jbg, racuna se ona koja je u zivotu, mada ima jos ovakvih i prosjeci su nerealni, dok se ne napise bar 10-20 definicija. A bilo je tema sa po 3 000 postova, baba vanga i neka sto je sos otvorio, ono kada sklapas rime da psujes nekoga, e sad da li ima neka sa vise postova ne znam.

6. u jebote, brao za temu :)
    Ja kada sam nekada pratio ove dvije su bile sa najvise postova. Ovo tvoje je za istoriju :)

7. Још мало па 1000 страна :)

8. Da, ali ranije su se teme zaključavale kad pređu 1000 postova, a sad smo valjda skontali da to nije potrebno... Tako da, kad bi uz'o te ranije teme i spojio u jednu - e to bi bila već neka cifra :)

9. Au, premasilo svaku moju zamisao ova tema sa 17 `iljada postova. Da prikupimo jos par podataka pa bi mogla da izadje prva lista. :)

10. Највише банова од увођења новог система бана - Фејзбукманијак 10 комада

11. Најдужа дефка, бар на коју ја налетех.

12. http://vukajlija.com/mobilni/11004 дефка са највише бројева телефона у њој

13. легендарна дефка!

14. Нисте ви виђели лакијеву на гробљу....

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.