Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ја не контам. Гамби, јел си ти озбиљан? Некако ми преозбиљно делују постови за тебе. :)) Мислим, слажем се са тобом, па ми зато чудно... :))
Da, ozbiljan sam. U sred ispitnog roka sam, pa sam nervozan i nije mi do zajebavanja. :)
Podforum poliKita i društvo NE-ĆE biti ukinut. Aj zdra'o.
virtuelni lock....
sad spemujte ako'ćete
ZA!
To je mjesto tako bezveze i sramo ta je za ovaj sajt. Ljudi se samo prepiru i nista konkretno se tamo ne radi. Smece od podforuma. Kad vidim neku politicku temu kenja mi se. Kenja mi se sto svi pricaju da su apoliticni i da nisu nacionalisti, a svima to izbija iz postova! UKINI POLITIKU!
Ajde sad neka neko otvori novu temu sa ovim predlogom:
Svidja mi se ideja...
Јел права студираш? Приметих те већ пар пута са неким Али Мек Бил аргументима, а никако да те питам. :)
Veca glupost odavno nije izrecena na ovom sajtu -90001001029012
Зајеби Пеки шта Гамби студира, то је небитно, питај га да подели са нама свој манифест
Nepotrebno je reći da sam protiv, jer se to neće desiti.
Nego, jebete li šta i zašto ne?
JA JEBEM!
Ja politikom brišem bulju!
Доста сте се искењали, посебно Гамби лолололо
Значи, отварам сваки дан по нову тему о марихуани. То је то.
Može. :)